ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

iPhone 7 | Αδιάβροχο και χωρίς υποδοχή ακουστικών!

Δεν πέρασε λίγος καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus και ήδη οι φήμες για το iPhone 7 είναι αρκετές. Είτε πρόκειται για αληθινές, είτε για ψεύτικες… έχουν ξετρελάνει τους φανς της Apple. Το Fast Comany δημοσίευσε μια έκθεση, η οποία βασίζεται σε πηγή, που «έχει γνώση των σχεδίων […]

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2016

Δεν πέρασε λίγος καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 6S και το iPhone 6S Plus και ήδη οι φήμες για το iPhone 7 είναι αρκετές. Είτε πρόκειται για αληθινές, είτε για ψεύτικες… έχουν ξετρελάνει τους φανς της Apple.

Το Fast Comany δημοσίευσε μια έκθεση, η οποία βασίζεται σε πηγή, που «έχει γνώση των σχεδίων της Apple», η οποία αναφέρει πως δεν θα υπάρχει πια υποδοχή ακουστικών αλλά και πως το νέο μοντέλο θα είναι αδιάβροχο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Apple θέλει να καταργήσει της 3,5 χιλιοστών υποδοχή ώστε να μειώσει το πάχος του iPhone. Λογικά η χρήση ακουστικών θα γίνεται μέσω του Lightning connector ή μέσω του Bluetooth.

Σχετικά με την αδιαβροχοποίηση του iPhone, η Apple έχρι προχωρήσει σε περισσότερα χαρακτηριστικά προστασίας από το νερό σε σχέση τους προκατόχους του iPhone 7. Θα δείξει αν τελικά η νέα συσκευή θα είναι αδιάβροχη. Ωστόσο ακόμα και στο iPhone 6 και iPhone 6S έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία.

Το iPhone 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016, με τους λάτρεις του να περιμένουν τις επόμενες διαρροές.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET