BINGE WATCHING

8 συναρπαστικές θεωρίες για τους ήρωες της Disney που δεν φανταζόσουν ότι ισχύουν!

Μπορεί οι ήρωες της Disney να είναι ψεύτικοι και δημιουργήματα του ανθρώπινου νου, αλλά πλάσθηκαν αντικατοπτρίζοντας τον πραγματικό κόσμο που ζούμε και φυσικά έχοντας πολλά κοινά με αυτόν. Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιες θεωρίες που συγκέντρωσε το Brightside για τους αγαπημένους μας ήρωες και δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να είναι αληθινές: 1. Ο Ηρακλής […]

Default avatar

Guest Author

3 Φεβρουαρίου, 2017

Μπορεί οι ήρωες της Disney να είναι ψεύτικοι και δημιουργήματα του ανθρώπινου νου, αλλά πλάσθηκαν αντικατοπτρίζοντας τον πραγματικό κόσμο που ζούμε και φυσικά έχοντας πολλά κοινά με αυτόν.

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποιες θεωρίες που συγκέντρωσε το Brightside για τους αγαπημένους μας ήρωες και δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να είναι αληθινές:

1. Ο Ηρακλής είναι ξάδερφος της Άριελ

Σύμφωνα με την πλοκή των εν λόγω κινουμένων σχεδίων, ο Ηρακλής είναι γιος του Δία κι η Άριελ κόρη του βασιλιά Τρίτωνα, ο οποίος είναι γιος του Ποσειδώνα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία λοιπόν, ο Δίας κι ο Ποσειδώνας είναι αδέρφια, άάάρα ο Ηρακλής κι η Άριελ είναι συγγενείς!

2. To αγαπημένο βιβλίο της Μπελ είναι ο «Αλαντίν»

Όπως τραγουδά κι η ίδια η Μπελ: «Ε λοιπόν είναι το αγαπημένο μου: μακρινά μέρη, τολμηρές ξιφομαχίες, μαγικά ξόρκια, ένας πρίγκιπας μεταμφιεσμένος. Εδώ είναι το σημείο που εκείνη συναντά τον Γοητευτικό Πρίγκιπα, αλλά δεν θα καταλάβει πως είναι αυτός μέχρι το Κεφάλαιο 3!». Και πράγματι, είναι λες και περιγράφει την ιστορία του Αλαντίν: αρχικά σώζει την πριγκίπισσα Γιασμίν από τον φύλακα, έπειτα με τη βοήθεια της μαγείας κρύβει την φτωχή του καταγωγή υπό τη μεταμφίεση του πρίγκιπα.

3. O Κάπτεν Χουκ σκότωσε τη μαμά της Άριελ

Mία από τις γοργόνες, φίλη του Πίτερ Παν, μοιάζει ακριβώς με τη μητέρα της Άριελ, Αθηνά, που είχε τα ίδια φλογερά κόκκινα μαλλιά και τη σμαραγδί ουρά. Οι γοργόνες στον Πίτερ Παν φοβόντουσαν τον Κάπτεν Χουκ περισσότερο από τον καθένα. Στη δεύτερη ταινία της Άριελ, μαθαίνουμε πως ένας μοχθηρός πειρατής σκότωσε την Αθηνά. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Κάπτεν Χουκ σκότωσε τη μητέρα της Άριελ.

4. H Τζέιν από τον Ταρζάν είναι εγγονή της Πεντάμορφης και του Τέρατος

Αρχικά να πούμε ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, επίσης αρέσει και στις δύο το κίτρινο χρώμα και τα πηγαίνουν καλά με «αγροίκους» άντρες. Η Τζέιν φέρεται στον Ταρζάν με την ίδια τρυφερότητα και υπομονή που η Μπελ έδειχνε στο Τέρας. Κι αν δεν το πιστεύεις, η Τζέιν έχει ένα σερβίτσιο τσαγιού, ίδιο με εκείνο της Πεντάμορφης.

5. Oι γονείς της Άννας και της Έλσας πέθαναν στον δρόμο για τον γάμο της Ραπουνζέλ

Η Jennifer Lee, η σκηνοθέτης του Frozen, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου του Reddit, πως ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Άρεντελ πήγαιναν σε έναν γάμο στο γειτονικό βασίλειο. Βλέπουμε το παντρεμένο ζευγάρι, Φλιν και Ραπουνζέλ, τη μέρα της στέψης της Έλσα. Πιθανώς λοιπόν, οι γονείς της Άννας και της Έλσα να ταξίδευαν στον γάμο αυτό, όταν σκοτώθηκαν σε μία φοβερή καταιγίδα. Ή μήπως όχι;

6. O Tαρζάν είναι αδερφός της Άννας και της Έλσα

Η σκηνοθέτης του Frozen δήλωσε στην ίδια συνέντευξη πως το πλοίο του βασιλιά και της βασίλισσας του Άρεντελ ναυάγησε και το βασιλικό ζεύγος ξεβράστηκε σε ένα τροπικό νησί. Έχτισαν ένα δεντρόσπιτο, όπου η βασίλισσα γέννησε ένα αγόρι. Αλλά η οικογένεια δέχθηκε επίθεση από μία λεοπάρδαλη και μόνο το μωρό επιβίωσε. Έτσι, η Άννα και η Έλσα έχουν έναν αδερφό, τον Ταρζάν.

7. O «Αλαντίν» είναι μία ιστορία που εφευρέθηκε από έναν πωλητή που απλά θέλει να πουλήσει ένα λυχνάρι

Ένας πωλητής στην αρχή της ταινίας, προσπαθεί απελπισμένα να σου πουλήσει κάτι. Θέλεις να φύγεις και κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να σε σταματήσει βγάζοντας ένα λυχνάρι από το μανίκι του. Λέει ότι δεν είναι ένα συνηθισμένο λυχνάρι και ξεκινά να σου διηγείται την ιστορία του Αλαντίν.

8. To τραγούδι από το Frozen κρύβει σεξουαλικά μηνύματα.

Τo Let it go που ακούμε στο Frozen περιβάλλεται από διάφορες θεωρίες κρυφής σεξουαλικότητας. Αναλυτικότερα, πολλοί λένε ότι μιλά για την άνθηση της σεξουαλικότητας, ενώ άλλοι για την ομοφυλοφιλία. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως δεν ξεκολλάει από το μυαλό μας.

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET