ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μην προκαλείς την τύχη σου | 7 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να πεις σε μία γυναίκα!

Το ότι οι άντρες είναι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες από τις γυναίκες είναι γνωστό και το έχουμε πει άπειρες φορές. Το ότι μερικές φορές δε βουλώνουν το στοματάκι τους και δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω, είναι επίσης ένα πρόβλημα. Αγόρια μου, τόσα χρόνια συμβιώνουμε μαζί στον πλανήτη αυτό κι ακόμη δεν έχετε μάθει πως υπάρχουν μερικά […]

Θεώνη Σταματοπούλου

25 Οκτωβρίου, 2017

Το ότι οι άντρες είναι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες από τις γυναίκες είναι γνωστό και το έχουμε πει άπειρες φορές. Το ότι μερικές φορές δε βουλώνουν το στοματάκι τους και δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω, είναι επίσης ένα πρόβλημα.

Αγόρια μου, τόσα χρόνια συμβιώνουμε μαζί στον πλανήτη αυτό κι ακόμη δεν έχετε μάθει πως υπάρχουν μερικά πραγματάκια που καλύτερα να καταπιείτε τη γλώσσα σας παρά να τα ξεστομίσετε. Είναι εκείνες οι στιγμές που μας πετάτε μία κοτσάνα και φυσικά δε μένει παρά να υποστείτε τις συνέπειες. Παντόφλα δηλαδή.

Αν δε θες να προκαλέσεις την τύχη σου, αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μία γυναίκα:

1. «Με πόσους έχεις πάει;»

Η σωστή η απάντηση εδώ δεν είναι να σου δώσει αριθμό, αλλά να ξεκαθαρίσει με ποιον ΔΕΝ πρόκειται να πάει μελλοντικά. Ναι, καλά μάντεψες …με εσένα! Γιατί αυτό σου αξίζει. Από ευγένεια και μόνο, δεν είναι δυνατό να κάνεις μία τέτοια ερώτηση σε οποιαδήποτε κοπέλα. Άσε που μερικές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν μάθεις τελικά, ίσως να ευχόσουν να μην ήξερες ποτέ.

2. «Με την πρώην μου κάναμε το (τάδε)…»

Χέστηκα. Ρε βλαμμένε, είναι δυνατόν να είμαστε μαζί και να με συγκρίνεις με την πρώην σου; Πού τα έχεις δει αυτά γραμμένα; Κινδυνεύει η ζωή σου, το καταλαβαίνεις; Το επικό είναι να μη σχολιάσεις μία όποια κι όποια εμπειρία, αλλά ακόμα χειρότερα κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή. Σ’ αυτήν την περίπτωση τράβα να βρεις την πρώην σου και τελειώνει εκεί η ιστορία.

3. «Καλά ε, πολύ χαζές οι φίλες σου»

Κι έτσι ξαφνικά ξεσπά Γ’ Π.Π. Μπορεί όντως να είναι χαζές, να μην τις συμπαθείς κλπ, αλλά δεν το λες έτσι απλά στην κοπέλα σου αυτό. Είναι αιτία χωρισμού. Δεν υπάρχει κάτι πιο ιερό για εκείνη από τις κολλητές της κι εσύ με μία φράση τα ισοπεδώνεις όλα. Σου αρέσει η γκρίνια μου φαίνεται. Αντί λοιπόν να εκφέρεις άποψη, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τις ανεχτείς, γιατί θα έχουν πρωταρχικό ρόλο όσο διαρκεί η σχέση σου με την κοπέλα σου.

4. «Ρε μωρό μου, πάλι ψώνισες;»

Και τι σε νοιάζει ρε; Τη δική σου τσέπη άδειασε; Άι στα διάλα. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, ακυρώνεις ολόκληρη τη γυναικεία της φύση μ’ αυτή τη φράση. Το ξέρεις πολύ καλά πως μέχρι να έρθει το τέλος του κόσμου, εκείνη θα ψωνίζει σαν τρελή. Δε μένει παρά να το αποδεχτείς και να πάμε παρακάτω. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να της κάνεις παρατηρήσεις. Άλλωστε, εσύ απολαμβάνεις τα αποτελέσματα του να προσέχει τον εαυτό της. Αχάριστε!

5. «Μου φαίνεται ή πήρες κιλάκια;»

ΧΑΧΑΧΑΧΑ γ@μω το σπίτι σου. Πιθανολογώ ότι αυτή είναι και η τελευταία ερώτηση της ζωής σου. Και να έχει πάρει κιλάκια και να το έχεις διαπιστώσει και να έχεις δίκιο, απλά κι ωραία… δεν το λες. Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα καταρρεύσει όλος της ο κόσμος εκείνη την στιγμή, θα γεμίσει με ανασφάλειες και κόμπλεξ και δε συμμαζεύεται. Αν θες να της κάνεις παρατήρηση, κάνε το με ένα κάποιο τακτ.

6. «Πάλι έχεις περίοδο;»

Αυτό πάει αγκαζέ με τα νεύρα. Οι άντρες θεωρούν βλακωδώς ότι ο λόγος που μια γυναίκα έχει τα νεύρα της είναι κάθε φορά εξαιτίας της περιόδου. Ρε τούβλο, άνθρωπος είμαι κι έχω συναισθήματα! Όχι σεξιστικέ τύπε, δεν φταίει η περίοδος για τα νεύρα της, αλλά εσύ που είσαι βλάκας. Τα έχω ξαναπεί. Ένα πλάσμα, το οποίο άλλωστε, ματώνει κάθε μήνα, θα πρέπει να το φοβάσαι.

7. «Δε μου αρέσει το χτένισμα/ντύσιμό σου σήμερα»

Και το λες έτσι απλά, χωρίς να σκιάζεσαι για τη ζωή σου; Σχολίασες το χτένισμα ή τις στυλιστικές της επιλογές και νομίζεις ότι θα επιζήσεις; Εκτός κι αν όντως φοράει τίποτα πολύ κουλό, δε δικαιολογείται να της κάνεις παρατήρηση. Θα το πάρει κατάκαρδα και θα πληγωθεί που παρόλο που προσπάθησε να είναι όμορφη για σένα, εσύ δεν το εκτιμάς. Όσο δε για το χτένισμά της, άστο να πάει στο διάολο. Είχε μία bad hair day. Μεγάλη δουλειά.

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET