ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εδώ δε χωράνε ντροπές – Οι 6 πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις σύμφωνα με τους ειδικούς!

Όλο και κάποια θα έχει περάσει κι από το δικό σου μυαλό!

Mademoisex

22 Σεπτεμβρίου, 2020

Twenty20

Σε τέτοια θέματα δε χωράνε ντροπές. Όλοι μας έχουμε σεξουαλικές φαντασιώσεις. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ. Είτε είσαι single είτε σε σχέση, είναι κάτι το απολύτως υγιές να συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις. Στη δεύτερη, όμως, ορισμένοι τείνουν να ενοχοποιούν τις φαντασιώσεις και να τις παρομοιάζουν με απιστία. Ξέρετε πόσο έξαλλη με κάνουν κάτι τέτοια και πόσο δεν τα στηρίζω, γι’ αυτό εσείς οι κάποιοι αλλάξτε μυαλά και δείτε το σεξουαλικό κομμάτι λίγο πιο ανοιχτά, γιατί χανόμαστε!

Πάρτε παράδειγμα από την αντίθετη πλευρά, που ξέρει να εκτιμά την αξία τους και να τις βάζει στο ερωτικό παιχνίδι για ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόνο κερδισμένοι έχουν βγει απ’ αυτό! Γιατί όχι κι εσείς;

Γενικότερα, ο καθένας φαντασιώνεται ό,τι τον φτιάχνει και τον διεγείρει εκείνον προσωπικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και εκείνες οι πιο κοινές φαντασιώσεις, που έχουν περάσει από το μυαλό των περισσότερων σύμφωνα με τους ειδικούς. Ποιες είναι αυτές; 

1 Τρίο

Η σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε τρία άτομα, ή αλλιώς «το τρίο», είναι ξεκάθαρα η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση, αυτή που έχουν τόσο άνδρες όσο και οι γυναίκες. Οι περισσότεροι φαντασιώνονται ένα τρίτο άτομο ως μία προσθήκη ανανέωσης που θα προσδώσει το χαμένο ενθουσιασμό στη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι άντρες φαντασιώνονται κυρίως μία γυναίκα ως το τρίτο πρόσωπο στο σεξ, ενώ οι γυναίκες έναν άντρα. Καταλαβαίνεις ότι έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον εγωισμό και τη διεκδίκηση ανάμεσα στα δύο φύλα.

2 Σεξ με άτομο του ίδιου φύλου

Δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που ένα straight άτομο έχει φαντασιωθεί πώς θα ήταν το σεξ με άτομο του ίδιου φύλου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά του, ή πολύ απλά ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, να αποκτήσει μια νέα εμπειρία.

3 Κυριαρχικό και υποτακτικό σεξ

Ένα γρήγορο definition, ο κυριαρχικός είναι αυτός που θέλει να έχει το πάνω χέρι στην ερωτική πράξη και υποτακτικός αυτός που θέλει να κυριαρχούν πάνω του. Αυτές οι δύο τάσεις λοιπόν, αποτελούν μεγάλο trend, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι οι άντρες προτιμούν τον πρώτο ρόλο στην πλειοψηφεία τους, ενώ οι γυναίκες τον δεύτερο. Προφανώς συμβαίνει πολύ συχνά και το αντίστροφο, αναλόγως τα γούστα και τα κέφια του κάθε ζευγαριού.

4 Όργιο

Το όργιο είναι το σεξ με παραπάνω από τέσσερα άτομα και περιλαμβάνει εξίσου άνδρες και γυναίκες. Οι έρευνες δείχνουν ότι κυρίως το αντρικό φύλο είναι αυτό που έχει τη συγκεκριμένη φαντασίωση, ενώ οι ίδιες πάλι μαρτυρούν ότι οι άντρες φαντασιώνονται όργιο με άγνωστα και τυχαία άτομα, ενώ οι γυναίκες με γνωστά ή φιλικά προς εκείνες άτομα και με διάσημους. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ. Όργιο μπορεί να μην έχω φαντασιωθεί ακόμα, αλλά να κάνω σεξ με τον Κιάνου Ριβς το έχω φαντασιωθεί να πεις.

5 Σεξ σε δημόσιο χώρο ή ασυνήθιστο μέρος

Άλλη μία ιδιαίτερα συνήθης σεξουαλική φαντασίωση για άνδρες και γυναίκες. Διόλου περίεργο, μιας και είναι κατανοητό να διεγείρει την ανθρώπινη φύση οτιδήποτε ενέχει τον κίνδυνο και το φόβο, γιατί οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι 8 στους 10 άνδρες και γυναίκες έχουν φαντασιωθεί έστω και μία φορά να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο. Παιδιά, κάνετε ό,τι νομίζετε, αλλά να προσέχετε μη σας πάρει κανένα μάτι και έχουμε άλλα.

Διάβασε κι αυτό

7+1 tips για να πετύχει το σεξ σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να σας κάνουν τσακωτούς!

 

6 Παιχνίδια ρόλων

Το βασικό νόημα του roleplaying είναι να υποκρίνεσαι μία διαφορετική περσόνα ή ταυτότητα. Να είσαι για παράδειγμα δημόσιος υπάλληλος, αλλά να φαντασιώνεσαι ότι είσαι νοσοκόμα και το αγόρι σου γιατρός και παίζετε το … γιατρό. Τα παιχνίδια ρόλων αποτελούν σεξουαλική φαντασίωση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να ασχοληθούν με το κομμάτι αυτό.

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET