ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

53 φοιτητές της Γεωπονικής εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μετά από εκδρομή στη Ν. Εύβοια!

Ο δρόμος της επιστροφής από την εκδρομή τους για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα παραλίγο να αποβεί μοιραίος.

Neopolis Team

29 Δεκεμβρίου, 2019

Ήρθαν το κρύο και τα χιόνια που τόσο περιμέναμε για φέτος και μάλλον θα μείνουν για λίγο καιρό, ωστόσο κάποιοι δεν είχαν και την καλύτερη πρώτη συνάντηση. Στην Αττική μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα να ασπρίζει το τοπίο, σε άλλες περιοχές όμως της Ελλάδας το κρύο είναι τσουχτερό και το χιόνι πέφτει για τα καλά.

Μία από αυτές και η Νότια Εύβοια, όπου η χιονόπτωση χθες το Σάββατο (28/12) ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να εγκλωβιστούν 53 φοιτητές της Γεωπονικής Αθηνών σε πούλμαν που επέβαιναν.

Ειδικότερα, ο δρόμος της επιστροφής από την εκδρομή τους για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα παραλίγο να αποβεί μοιραίος και οι γιορτινές μέρες να πάρουν άσχημη τροπή για τις οικογένειές τους, όταν στο δρόμο Μετοχίου – Βίταλου άρχισε να πέφτει πυκνό χιόνι, με αποτέλεσμα το πούλμαν να βγει από την πορεία του και να πέσει σε χαντάκι. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς από κάτω βρισκόταν γκρεμός. Άγιο είχαν δηλαδή και οι 53 που – ευτυχώς – βγήκαν σώοι από αυτήν την περιπέτεια, χωρίς μάλιστα να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί. 

Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, αστυνομικές δυνάμεις και τετρακίνητα οχήματα, ενώ η επιχείρηση έληξε πολύ γρήγορα. Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή. 

Καλό υπόλοιπο εορτών παιδιά και να προσέχετε ιδιαιτέρως σε χιονισμένους δρόμους, γιατί κρύβουν πολλούς κινδύνους. 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET