ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

5+1 Apps για την εξεταστική που θα βολέψουν κάθε φοιτητή!

Έφτασε ο καιρός της πιο δύσκολης εξεταστικής… αυτής του Εαρινού Εξαμήνου! Αν και φέτος, δεν πρέπει να παραπονιόμαστε, διότι η εξεταστική μια χαρά μας έκατσε. Πρώτα απ’όλα στην ώρα της, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, με δροσερό καιρό και βροχές (άμα λάχει!), έτσι ώστε να μην αποσυντονιζόμαστε εύκολα από το διάβασμά μας (λέμε τώρα!). Κι επειδή το […]

Neopolis Team

12 Ιουνίου, 2015

Έφτασε ο καιρός της πιο δύσκολης εξεταστικής… αυτής του Εαρινού Εξαμήνου! Αν και φέτος, δεν πρέπει να παραπονιόμαστε, διότι η εξεταστική μια χαρά μας έκατσε. Πρώτα απ’όλα στην ώρα της, χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, με δροσερό καιρό και βροχές (άμα λάχει!), έτσι ώστε να μην αποσυντονιζόμαστε εύκολα από το διάβασμά μας (λέμε τώρα!).

Κι επειδή το Neopolis.gr, σκέφτεται τους φοιτητές, τέτοια εποχή δεν θα μπορούσε να λείψει η λίστα με τα καλύτερα Apps που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανείς μέχρι το τέλος της εξεταστικής.

Κάνε το διάβασμα εύκολη υπόθεση με τα παρακάτω Apps!

1. Studdle

 

0070678001434064173

Δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα. Θα το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο αλλά και στην εξεταστική. Κάνεις εγγραφή, επιλέγεις σχολή και τμήμα και έχεις στα χέρια σου με λίγα μόνο κλικ τα πάντα. Μέχρι και το πρόγραμμα της εξεταστικής.

2. AppGrades

 

0260879001434064172

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου χωρίς να χάνεις το μέτρημα. Πιο συγκεκριμένα, θα υπολογίζεις τον βαθμό του πτυχίου σου καθώς και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το κάθε μάθημα ξεχωριστά.

3. Google Drive ή Dropbox

 

0829991001434064171

Αν χρησιμοποιείς Gmail τότε επέλεξε το Google Drive. Διαφορετικά το δεύτερο. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές θα μπορείς να έχεις σε όλες σου τις συσκευές (smartphone, pc, tablet) «όσα» pdf χρειαστείς για το διάβασμα της εξεταστικής σου. Είναι σαν να λέμε, έχεις παντού ανά πάσα στιγμή τις σημειώσεις σου και όλα τα συναφή για το διάβασμα. Κατέβασε το, χθες!

4. Exam Countdown

 

0575059001434064172

Με αυτό το App μπορείς να γνωρίζεις με μεγάλη ακρίβεια, ανά πάσα στιγμή, σε πόσες μέρες ακριβώς δίνεις τα επόμενα μαθήματα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο… αλλά σίγουρα σε βοηθάει να αντιληφθείς καλύτερα τον χρόνο που σου απομένει για διάβασμα.

5. Skype

 

0746188001434064172

Θα μου πεις… τι μας είπες τώρα ρε μάγκα! Κι όμως, αρκετοί δεν το έχουν σκεφτεί. Στις δύσκολες ώρες, που θα έχεις κάποια απορία και θα φας κόλλημα σε άσκηση, όλο και κάποιον συμφοιτητή σου θα βρεις online για να τον call-άρεις. Που ξέρεις; Ίσως σε βοηθήσει!

6. Sleep if you can

 

0882633001434064172

Και για το τέλος… άφησα το καλύτερο! Είναι η εφαρμογή που θες δεν θες, δεν θα σου επιτρέψει να κοιμηθείς παραπάνω απ’όσο πρέπει. Αποτελεί το πιο smart ξυπνητήρι που έχω δει. Για να απενεργοποιήσεις την αφύπνηση δεν αρκεί απλά το πάτημα του Snooze! Χρειάζεται ή να το κουνήσεις για αρκετή ώρα ή με το να βγάλεις μία φωτογραφία. Για παράδειγμα, πριν κοιμηθείς βγάζεις φώτο την τουαλέτα σου. Για να απενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι σου το πρωί, πρέπει να βγάλεις πάλι την ίδια φώτο.

Χρησιμοποίησε τα παραπάνω Apps για να κάνεις πιο εύκολη την εξεταστική σου, αν και μεταξύ μας… ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερός μας φίλος!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET