ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις που θα «λειτουργήσουν» καλύτερα αν ο σύντροφος σου είναι… προικισμένος!

Κάθε κοπέλα ψάχνει έναν σύντροφο με μεγάλα προσόντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιος έχει πιο μικρό πέος θα τον πετάξει στα σκουπίδια και θα του δημιουργήσει ψυχολογικά. Αλλά αφού έχουμε κάτι καλύτερο γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε και σωστά;; Πάμε να δούμε λοιπόν τις 5 πιο hot στάσεις για αυτές τις περιπτώσεις! #1 […]

Neopolis Team

8 Φεβρουαρίου, 2017

Κάθε κοπέλα ψάχνει έναν σύντροφο με μεγάλα προσόντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αν κάποιος έχει πιο μικρό πέος θα τον πετάξει στα σκουπίδια και θα του δημιουργήσει ψυχολογικά. Αλλά αφού έχουμε κάτι καλύτερο γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε και σωστά;;

Πάμε να δούμε λοιπόν τις 5 πιο hot στάσεις για αυτές τις περιπτώσεις!

#1 Το υπερυψωμένο «V»

Για να πετύχεις αυτή την στάση πρέπει να βρεις κάτι πιο χαμηλό με σκοπό να στηριχτείς πάνω του και να ακουμπήσεις με τα οπίσθια σου ώστε να νιώθεις άνετα και να μπορείς να είσαι πιο ευέλικτη. Πολλές φορές για χαμηλότερο στήριγμα βοηθάει ένα μαξιλάρι ή το προσκέφαλο του κρεβατιού. Ανοίγεις λοιπόν τα πόδια σου σε σχήμα V και το πέος του συντρόφου σου εισέρχεται πιο άνετα και πιο απολαυστικά.

#2 Το «κερασάκι» από πάνω

Πριν εξηγήσουμε τη στάση και το πως γίνεται, μία διευκρίνηση είναι αναγκαία. Με τον όρο «κερασάκι» εννοούμε το αιδοίο. Ανέβα λοιπόν από πάνω του και γύρνα ανάποδα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μία παράξενη γωνία που όμως εξυπηρετεί τόσο τα προσόντα του συντρόφου σου όσο και την καλύτερη διείσδυση.

#3 Στα όρθια

Η κλασική αυτή στάση μπορεί να σας φαίνεται κουραστική και χιλιοπαιγμένη αλλά είναι η κατάλληλη για την δική σας περίπτωση. Η κοπέλα σηκώνει το ένα πόδι ψηλά και πλάγια τυλίγοντάς το γύρω από το σύντροφο της και εκείνος εισέρχεται. Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα καταφέρετε καθώς διαθέτετε το μεγάλο πλεονέκτημα του πέους.

#4 Η κοπέλα από πάνω

Κάντε αυτή την στάση με μία ιδιαίτερη παραλλαγή. Λόγω του μεγάλου πέους θα δυσκολευτείτε να πετύχετε την κλασική στάση για αυτό δημιουργήστε μία γωνία με τον σύντροφο σας και συγκεκριμένα ζητήστε του να σηκώσει λίγο πιο πάνω τον κορμό του. Αυτή η παραλλαγή θα σας προσφέρει και άλλες απολαύσεις όπως το να φιλάει το στήθος ή το λαιμό σας.

#5 Tα συγκρουόμενα οχήματα

Σκεφτείτε τα σώματα σας σαν οχήματα τα οποία συγκρούονται με σκοπό να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της απόλαυσης. Πιο αναλυτικά, τα σώματα σας ενώνονται αλλά τα οπίσθια και των δύο διατηρούνται ψηλά με σκοπό να μην ακουμπούν κάτω. Μπορεί σαν εικόνα να μοιάζει αστεία αλλά θέλει μεγάλη αντοχή για να το πετύχεις.

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET