ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 3ης Δεκεμβρίου | Κλειστοί δρόμοι και Στάσεις Εργασίας στα ΜΜΜ.

Μετά τη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια τα μέλη του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11:00 την πορεία προς τη Βουλή. Λόγω της πορείας έχουν κλείσει η οδός Πατησίων, η Ακαδημίας και η Πανεπιστημίου. Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ που με αφορμή τη συγκέντρωση δήλωσε πως είναι ώρα για […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2015

Μετά τη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια τα μέλη του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11:00 την πορεία προς τη Βουλή.

Λόγω της πορείας έχουν κλείσει η οδός Πατησίων, η Ακαδημίας και η Πανεπιστημίου. Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν και ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ που με αφορμή τη συγκέντρωση δήλωσε πως είναι ώρα για μαζικές κινητοποιήσεις.

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (τρόλεϊ, λεωφορεία) και την ΣΤΑΣΥ (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ), ενώ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ, λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, θα ακυρωθούν όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε τρένα και προαστιακό, ενώ δεν θα λειτουργήσει για όλη την ημέρα και το τμήμα του μετρό από τη Δ. Πλακεντίας μέχρι και το αεροδρόμιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι στις μεταφορές (τις αστικές, υπεραστικές συγκοινωνίες, το σιδηρόδρομο και τους λιμένες) έχουν αποφασίσει τη σύσταση κοινού μετώπου δράσεων με απεργιακές κινητοποιήσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και συμβολική κατάληψη στο ΤΑΙΠΕΔ στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών για τον ΟΛΠ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET