ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

25χρονη δασκάλα στον Πειραιά φτιάχνει την πιο όμορφη τάξη για τους μαθητές της!

Πώς γινόμαστε μαθητές της Μαρίνας;! 😍

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

17 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα ελληνικά σχολεία γενικότερα δε φημίζονται για την αισθητική τους. Κοιτώντας τα απ’ έξω εύκολα τα μπερδεύεις με σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ οι τάξεις κάνουν ακριβώς το αντίθετο από το να σε εμπνέουν. Ή μάλλον σε εμπνέουν. Να κοιμάσαι. Είναι σαν να επικρατεί μια μόνιμη μουντίλα κι ας έχει ήλιο έξω. Είναι μονίμως φθινόπωρο εκεί μέσα. (Προσωπικό τραύμα revealed) 

Για τις μεγαλύτερες ηλικίες ίσως δεν παίζει τόσο ρόλο, αλλά όταν μιλάμε για το Δημοτικό, σίγουρα η ατμόσφαιρα της τάξης είναι σημαντική για ένα παιδί. Είναι που είναι δύσκολο να αποχωριστεί το σπίτι του και να αφιερώσει 6 ώρες σε μαθήματα αντί στο παιχνίδι, κάπως πρέπει να γίνουν ευχάριστες οι ώρες αυτές.

Και ναι, όλη αυτή η εισαγωγή μπορούσε να συμπυκνωθεί σε πολύ λιγότερα λόγια:

Θαυμάζουμε την τάξη της Μαρίνας και ευχόμαστε να υπήρχαν περισσότερες σαν κι αυτές! *καρδούλες στα μάτια*

Η 25χρονη δασκάλα στον Πειραιά πήρε τα όνειρα που έχει κάθε παιδί για την τάξη του και τα έκανε πραγματικότητα. Με δικά της έξοδα! Και το αποτέλεσμα έγινε viral στο Tik Tok, όπως του αξίζει.

@marinaa_fsk Can’t wait to meet my little kiddos🥹🩷✨🫶🏼🩵 #teachersoftiktok #teacher #teacherlife #fyp #classroom #classroomdecor #barbie ♬ Barbie Dreamhouse Adventures Theme Song – Barbie

Για την ακρίβεια, είναι το dreamclass και της ίδιας, όπως λέει, το οποίο θα έχει θετική επίδραση σε αυτή και στους μαθητές της. Είναι σημαντικό να νιώθεις όμορφα στο χώρο που πηγαίνεις καθημερινά για τόσες ώρες και είναι σίγουρο ότι θα αποδίδεις καλύτερα.

Σε ένα άλλο βίντεο, η 25χρονη δασκάλα απαντάει σε πολλά και εύλογα ερωτήματα (δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες τάξεις βλέπεις) αποκαλύπτοντας πως εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο και πως η διακόσμηση έγινε με δικά της έξοδα. Το οποίο και δικαιολογεί, λέγοντας ότι ξόδεψε τριψήφιο αριθμό για το τέλειο αυτό αποτέλεσμα και πως αν κάθε εκπαιδευτικός ζητούσε τόσα λεφτά, το σχολείο θα έμπαινε μέσα.

@marinaa_fsk Απάντηση στον χρήστη @ds99 Καλή σχολική χρονιά!!!🍎🏫📚🩵 #teacher #teacherlife #fyp #classroom ♬ πρωτότυπος ήχος – marina_fs

 

Το βασικό ερώτημα είναι πώς γινόμαστε μαθητές της Μαρίνας;! 😭

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET