ΤΙ ΑΛΛΑ;

25 ερωτήσεις που κάθε αγόρι έχει «βαρεθεί» να ακούει από την κοπέλα του!

Οι σχέσεις κάποιες φορές γίνονται περίπλοκες, αν πάρουμε ως δεδομένο κάποια (υπερβολικά) μεγάλα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσει το ζεύγος, την κρεβατομουρμούρα και τις αδιάκοπες ερωτήσεις, που πολλές φορές ακούγονται εκνευριστικές ακόμα και σε εμάς τις ίδιες που τις κάνουμε – αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Συνηθίζουμε να βομβαρδίζουμε τα αγόρια μας με χιλιάδες ερωτήσεις, […]

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2015

Οι σχέσεις κάποιες φορές γίνονται περίπλοκες, αν πάρουμε ως δεδομένο κάποια (υπερβολικά) μεγάλα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσει το ζεύγος, την κρεβατομουρμούρα και τις αδιάκοπες ερωτήσεις, που πολλές φορές ακούγονται εκνευριστικές ακόμα και σε εμάς τις ίδιες που τις κάνουμε – αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Συνηθίζουμε να βομβαρδίζουμε τα αγόρια μας με χιλιάδες ερωτήσεις, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές ξέρουμε πως τους ενοχλούμε. Στους ίδιους βέβαια φαντάζει ως ένα είδος δοκιμασίας της σχέσης σας, ενώ οι περισσότεροι το παίρνουν στην πλάκα για να επιβιώσουν. Βέβαια, όσο και να μας αρέσει να κατηγορούμε τους άντρες για όλα τα θέματα που προκύπτουν στη σχέση μας, η αλήθεια είναι πως μερικά από αυτά προκύπτουν από δικό μας λάθος.

Προφανώς και τα μεγαλοποιώ, αλλά προσπαθώ να κινηθώ μεταξύ σοβαρού κι αστείου, γιατί δεν μπορείτε να αρνηθείτε πως κρύβεται μια αλήθεια πίσω απ’ όλα αυτά. Το να έχεις την ικανότητα να γελάς με τον εαυτό σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις πως έχεις αυτογνωσία. Επομένως όσο διαβάζεις την παρακάτω λίστα, να το έχεις αυτό στο μυαλό σου.

Για να δούμε, λοιπόν, τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας αρέσει να κάνουμε στα αγόρια μας με σχετικά …μεγάλη συχνότητα:

«Είσαι θυμωμένος μαζί μου;»

 

tumblr_n7r4zajn781tfwuhbo1_500

Αυτή η ερώτηση βγαίνει αυθόρμητα όταν το αγόρι δεν μιλάει στην κοπέλα του ή απαντάει στα μηνύματα της κάθε 15 – 20 λεπτά.

«Μήπως θυμάσαι πότε μου ήρθε η περίοδος;» / «Πήρα το αντισυλληπτικό μου σήμερα;»

 

tumblr_inline_n2t56q3YoZ1rlpk9c

Μπορεί μια πιθανή εγκυμοσύνη να είναι ο χειρότερος εφιάλτης του αγοριού σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα θυμάται τις μέρες που είχες περίοδο τον προηγούμενο μήνα (εδώ δεν θυμούνται γενέθλια και γιορτές!) ή αν πήρες το χάπι σου σήμερα. Επομένως, θα μπορούσες να αποφύγεις τη συγκεκριμένη ερώτηση, κρατώντας ένα ημερολόγιο …ίσως;!

«Πού είσαι;»

 

Η ερώτηση αυτή διατυπώνεται κάθε φορά που το αγόρι μιας κοπέλας δεν απαντάει στα μηνύματα ή τις κλήσεις της. Όσο περνάει η ώρα, αρχίζει να σκέφτεται όλο και χειρότερα, όπως για παράδειγμα ότι του συνέβη κάποιο ατύχημα (το έχω κάνει), ενώ το πιο πιθανό είναι να τον έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ (όντως!).

«Έχω παχύνει;»

 

giphy

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει σωστή απάντηση για την ερώτηση αυτή, ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει πως λέει στην κοπέλα του αυτό που εκείνη θέλει να ακούσει. Επίσης λόγω της αμηχανίας που προκαλέι η συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση του δεν χαρακτηρίζεται και ως αξιόπιστη.

«Έχεις κάνει κάτι μαζί της;»

 

tumblr_inline_nb7bg2EMei1r9d3u0

Προφανώς και όχι…

«Πιστεύεις ότι είναι όμορφη;»

 

tumblr_mn3xdkztBt1s2km5ao1_500

Εσύ ρώτησες κι αυτός …απάντησε. Τώρα αν δεν ήταν αυτό που ήθελες να ακούσεις…

Αγόρια, αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, η συγκεκριμένη ερώτηση είναι δοκιμασία και αν απαντήσετε ένα ξερό «ναι», τότε …αποτύχατε! Εκτός κι αν αυτό το ναι μας το τεκμηριώσετε με (άπειρα) επιχειρήματα.

«Βλέπεις τσόντες;»

 

tumblr_n0ra64V1hb1rc2u4ao1_500

Νομίζω πως όλοι (και όλες) βλέπουμε τσόντες ή βλέπαμε κάποτε. Για κάποιο λόγο, τα κορίτσια αισθάνονται την ανάγκη να συζητήσουν με τα αγόρια τους γι’ αυτό το θέμα. Θες αλήθεια να σου απαντήσει σε αυτή την ερώτηση ειλικρινά; Αν όχι, τότε απλά – μην – την – κάνεις!

«Τι θα φάμε; / Πού θα φάμε;»

 

tumblr_inline_msvhkjMaUL1qz4rgp

Το φαγητό είναι μια μεγάλη, μεγάάάλη συζητήση που κάνει ένα ζευγάρι, ξεκινώντας με αυτή την ερώτηση και καταλήγοντας σε debate. Είναι φαγητό! ΦΑ – ΓΗ – ΤΟ! Όλα τα φαγητά είναι υπέροχα. Κι επίσης ποιος νοιάζεται για το τι θα φάτε, αφού θα απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, σωστά; Σωστά, σωστά!

«Να δανειστώ ένα φούτερ σου;»

 

tumblr_mbp5fe5cSa1r0z5ogo1_500

Όσα ρούχα και να έχουμε, του αγοριού μας θα είναι πάντα καλύτερα <3

«Ποιά είναι αυτή που σου στέλνει συνέχεια;»

 

«H ξαδέρφη μου ίσως…». Μετά δεν ξαναμιλάς για κάμποση ώρα!

«Γιατί δεν με προσέχεις;»

 

Μπορεί να το παίζουμε δυναμικές, αλλά κορίτσια είμαστε και έχουμε ανάγκη από προσοχή. Γι’ αυτό, εσείς τα αγόρια, να μας δείχνετε ενδιαφέρον! (Συμβουλή: Θα αποφεύγετε πολλές ερωτήσεις έτσι.)

«Σου φαίνομαι για μεθυσμένη;»

 

tumblr_n72qwfPbbG1s8c9jeo1_500

Για κάποιο λόγο, μας αρέσει να αποκρύπτουμε από τα αγόρια μας το γεγονός ότι είμαστε μεθυσμένες. Προφανώς κι έχουν επίγνωση της κατάστασης μας, αλλά εμείς επιμένουμε, πως όχι δεν έχουμε πιει τόσο. Και μετά μας παίρνουν στο δούλεμα…

«Τι συμβαίνει;» / «Τι έχεις;»

 

Μια ερώτηση, η οποία επαναλαμβάνεται μέχρι να δείχνουμε παρανοϊκές. Το ότι το αγόρι μας φαίνεται ενοχλημένο ή προβληματισμένο δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα κάτι με εμάς. Το πιο πιθανό είναι να έχει νεύρα, επειδή αποκλείστηκε η ομάδα του!

«Οι φίλοι σου με συμπαθούν;»

 

Για να σε προσκαλούν όποτε βγαίνουν και για να μην σε αφήνουν ποτέ εκτός θέματος στις συζητήσεις τους, μάλλον …σε συμπαθούν. Μην τον ρωτάς τα ίδια κάθε φορά που τους βλέπεις.

«Γιατί δεν θες να βγεις μαζί μας;»

 

Όσο κι αν θα ήθελες να έρχεται ο φίλος σου όταν βγαίνεις με την παρέα σου, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του. Πόσο μάλλον αν η παρέα σου αποτελείται μόνο από κορίτσια. Έχεις τον προσωπικό σου χρόνο, έχεις κι αυτός τον δικό του.

«Πότε θα γνωρίσεις τους γονείς μου;»

 

Η στιγμή που τα πράγματα έγιναν επίσημα μόλις έφτασε. Ήρθε η ώρα για το φίλο σου να γνωρίσει τους δικούς σου…

«Μήπως η μαμά σου δεν με συμπαθεί;»

 

tumblr_inline_n2gom9WKVI1qd4n18

Σε γενικές γραμμές, η μητέρα του σου φέρεται πολύ καλά, αλλά κάτι μέσα σου σου λέει πως κατά βάθος δεν σε συμπαθεί.

«Όλη μέρα πρέπει να βλέπεις / διαβάζεις αθλητικά;»

 

tumblr_n916lovypo1sq6y5do1_500

Ένα ξερό ναι και πολύ είναι που σου απάντησε σ’ αυτή την ερώτηση….

«Ποιος σου έστειλε;»

 

tumblr_inline_ml9i3mj6G41qz4rgp

Μα δεν είναι κατάσταση αυτή. Σε κάθε ήχο που ακούς να τον ρώτας ποιός του έστειλε. Μα τι σε νοιάζει; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνεις τρομέρα ανασφαλής. Ας το θέσω αλλιώς: Κάθε φορά που ο φίλος σου λαμβάνει ένα μήνυμα και δεν τον ρωτάς για να μάθεις ποιος είναι, κερδίζεις ένα πόντο …στην καρδιά του. Καλύτερα τώρα;

«Γιατί νομίζεις ότι έχεις πάντα δίκιο;»

 

Μα κανένα αγόρι δεν ξέρει πως τα κορίτσια έχουν πάντα δίκιο; Τς – τς – τς. Όσο το γρηγορότερο το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο!

«Σοβαρά τώρα, αυτά θα φορέσεις;»

 

Μα θα παει με τα αθλητικά παπούτσια στο παρτυ; Αν είναι δυνατόν!

«Γιατί δεν ακους ποτέ αυτά που σου λεώ;»

 

Μήπως επειδή του μιλούσες για το χωρισμό της κολλητής σου; Μάλλον, αυτός ήταν ο λόγος που δεν σε άκουγε. Εάν η συζήτηση δεν αφορά άμεσα τον ίδιο, τότε είναι πολύ πιθανό να ακούει τα μισά από όσα λες, ενώ διαβάζει (τι άλλο;) αθλητικά.

«Γιατί ο Γιώργος έκανε tweet πως είστε στο σινεμά, ενώ είχες πει πως θα πηγαίνατε για μπιλιάρδο αλλά στη φωτογραφία που ανεβάσατε έμοιαζε λες και είσασταν σε μπαρ;»

 

giphy (1)

Συγχαρητήρια. Θα γίνεις μια εξαίρετη ντετέκτιβ αν συνεχίσεις έτσι! Ο Σέρλοκ Χολμς ωχριά μπροστά σου! Μόλις πέρασε μια υπέροχη βραδιά με τους φίλους του και με αυτή την ερώτηση κατάφερες να τον ξενερώσεις.

«Μπορούμε να μείνουμε μέσα απόψε;»

 

Γιατί αν δεν σε καταλάβει το αγόρι σου, ποιος θα σε καταλάβει;

«Γιατί της έκανες like?»

 

Επειδή ίσως την ήξερε πριν από εσένα και είναι γνωστή του… Λέω εγώ τώρα!

BINGE WATCHING

‘Poor Things’: Έρχεται στο Disney+ λίγο πριν τα Όσκαρ, για να ξέρεις ποιος θα τα σηκώσει!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Χιλιάδες μαθήτριες χάνουν μαθήματα στο σχολείο, γιατί δεν έχουν να αγοράσουν σερβιέτες!

ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισμα για τα Τέμπη: Τι πετυχαίνουν οι 1.300.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί;

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Καθηγητής φτιάχνει παρουσίαση για να κάνει expose όσους αντέγραψαν στις εξετάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET