ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

22χρονη φοιτήτρια έπεσε να κοιμηθεί για λίγο το μεσημέρι και… δεν ξύπνησε ποτέ!

Από τα χειρότερα σενάρια...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

20 Ιανουαρίου, 2021

Ο θάνατος είναι μια ούτως ή άλλως θλιβερή κουβέντα, πόσο μάλλον όταν αφορά νέα άτομα που είχαν μια γεμάτη ζωή μπροστά τους να χορτάσουν. Δυστυχώς όμως δεν κοιτάει πάντοτε ηλικίες και έτσι έχουμε περιπτώσεις σαν την 22χρονη Maddie Gill από το Brisbane της Αυστραλίας, να μας μαυρίζουν την ψυχή.

Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ο τρόπος με τον οποίο η νέα κοπέλα έφυγε, εντελώς ξαφνικά και αναπότρεπτα. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος δηλαδή να αποφευχθεί ο θάνατός της, αφού χωρίς να δείξει κάποιο ανησυχητικό σημάδι, το μόνο που έκανε ήταν να πέσει για ύπνο. Και να μην ξυπνήσει ποτέ ξανά…

Εν τω μεταξύ, πρόκειται για μια μορφή θανάτου που μας έχει φοβίσει όλους κάποια στιγμή στη ζωή μας πιστεύω. Έχουμε ακούσει κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε νέους ανθρώπους και το γεγονός ότι έρχεται τόσο απροειδοποίητα σε μια κατάσταση που δεν το καταλαβαίνουμε ούτε οι ίδιοι αλλά ούτε και οι γύρω μας εκείνη τη στιγμή, το κάνει πολύ τρομακτικό. Και τέρμα σοκαριστικό για τους κοντινούς ανθρώπους, όπως στην περίπτωση της Maddie.

Όπως δήλωσε η μαμά της, Debra Tibbotts, ήταν μια συνηθισμένη μέρα για την κόρη της, που έκανε σχέδια για εκείνο το βράδυ (5 Δεκεμβρίου) ώστε να στολίσει το διαμέρισμά της με τις συγκατοίκους της. Το πρωί είχε επισκεφτεί τον οδοντίατρο, ενώ στη συνέχεια μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της λέγοντάς της πως είναι πολύ κουρασμένη και έχει ανάγκη για έναν υπνάκο. Λίγες ώρες αργότερα, τη βρήκε νεκρή μία από τις κοπέλες με τις οποίες διέμενε μαζί.

Σύμφωνα με τη μητέρα της πάλι, η φοιτήτρια είχε διαγνωστεί στο Δημοτικό με επιληψία. Στα 11 της χρόνια εμφάνισε την πρώτη κρίση, ωστόσο έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και η τελευταία φορά που το έπαθε ήταν 6 χρόνια πριν. Μάλιστα, η Maddie έκανε μια πολύ γεμάτη ζωή, ήταν πολύ ενθουσιώδες άτομο, έκανε όνειρα για την αποφοίτησή της από το Τμήμα Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Κουίνσλαντ, ενώ επίσης δεν στερούνταν και τις αθλητικές δραστηριότητες που αγαπούσε, καθώς ήταν αρχηγός στην πανεπιστημιακή ομάδα χόκεϊ και έπαιζε επίσης και τένις.

Ζούσε στο φουλ τα φοιτητικά της χρόνια, ενώ όπως είχε πει στη μαμά της την ίδια ημέρα στο τηλέφωνο, είχε κανονίσει να περάσει girl night εκείνο το βράδυ με τις φίλες της, βάζοντας μουσική και στολίζοντας το δέντρο για τις γιορτές. Όλα αυτά φυσικά κάνουν ακόμα πιο τραγικό το συμβάν, με τους ειδικούς να αποκαλύπτουν πως η αιτία ήταν «Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου στην Επιληψία».

Η οικογένειά της όμως βρήκε τη δύναμη μέσα απ’ όλο αυτό και ζήτησε σε όσους έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν χρήματα στην έρευνα για την επιληψία στο Κουίνσλαντ, στο όνομα της Maddie μπαίνοντας εδώ.

«Εάν μπορούμε να αποτρέψουμε μία άλλη οικογένεια να περάσει ό,τι περνάμε εμεί βοηθώντας στην έρευνα, τότε ξέρουμε ότι αυτό θα ήθελε η Maddie να κάνουμε και θα ήταν πολύ περήφανη», δήλωσε η μητέρα της, κ. Tibbotts.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET