20χρονος στον Βόλο σκηνοθέτησε ληστεία για να «καλύψει» χρήματα που πήρε από τους γονείς του!


Ένας 20χρονος σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία, προκειμένου να δικαιολογήσει την «κλοπή» 3.000 ευρώ από το σπίτι του!

Όχι, δεν κάνουμε καθόλου πλάκα και δεν αναφερόμαστε σε σενάριο ταινίας. Το σκηνικό είναι πέρα για πέρα και μάλιστα ελληνικό, αφού συνέβη στις Μικροθήβες του Βόλου. Ευτυχώς δηλαδή, που οι γονείς τον πήραν χαμπάρι μιας και η σκηνοθεσία πήγαινε βουρ για βραβείο χρυσού βατόμουρου…

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Ο 20χρονος «έκλεψε» τις οικονομίες των γονιών του από το σπίτι και για να μην χρειαστεί να αποκαλύψει τον λόγο που το έκανε, αλλά φυσικά και να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τον θυμό τους, σκέφτηκε να σκηνοθετήσει μια ψεύτικη ληστεία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι τη περασμένη νύχτα και γύρω στις 3 τα ξημερώματα, κάποιος άγνωστος μπούκαρε στο σπίτι, έγινε αντιληπτός από τον ίδιο και στη συμπλοκή που ακολούθησε ο «κλέφτης» τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι τα τραύματα στην κοιλιά του νεαρού ήταν επιπόλαια και δεν δικαιολογούσαν επίθεση και άμυνα, ενώ και η κατάθεση του 20χρονου προς τους αστυνομικούς είχε ασάφειες και ανακρίβειες.

Τελικά, ο ίδιος αναγκάστηκε να ομολογήσει την αλήθεια μιας και το σχέδιο του ναυάγησε παταγωδώς. Τα πράγματα στη συνέχεια πήραν τον δρόμο τους με τον 20χρονο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον Εισαγγελέα του Βόλου.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET