ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

20 σεξουαλικά όνειρα που θα δεις στον ύπνο σου και τι ακριβώς σημαίνουν!

Για να δούμε, τι μας επιφυλάσσει ο αποψινός ύπνος...

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα σεξουαλικά όνειρα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα, με τους άντρες αλλά και τις γυναίκες αντίστοιχα, να αναφέρουν ότι αποτελούν το 8% των ονείρων τους! Δεν σου ακούγεται πολύ; Ούτε εμένα, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ξοδεύουμε γύρω στις 58 ώρες κάθε χρόνο για να ονειρευόμαστε το γυμνό και το σεξ. Τώρα; Μπήκες στο νόημα;

Ενώ μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα όνειρα δεν έχουν κάποια σημασία, οι ψυχολόγοι έχουν ξοδέψει παραπάνω από μία εκατονταετία αναζητώντας το νόημα των σεξουαλικών μας ονείρων. Μάλιστα, έχουν βγάλει ορισμένα συμπεράσματα για τα πιο συνηθισμένα από αυτά.

Δες την ερμηνεία των πιο συχνών σεξουαλικών ονείρων παρακάτω και κρίνε αναλόγως:

1. Το να σε απατήσει ο σύντροφός σου

Αυτό αποτυπώνει την έλλειψη προσοχής από μέρος του συντρόφου σου ή φόβο από μέρους σου, μήπως σε εγκαταλείψει.

2. Το να απατήσεις τον σύντροφό σου

Έχεις συμβιβαστεί με μία κατάσταση ή έχεις κάνει μία ανέντιμη πράξη. Αυτό το όνειρο αντανακλά επίσης ένταση της σεξουαλικότητάς σου.

3. Το να φιλήσεις τον σύντροφο κάποιου άλλου

Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, αυτό το όνειρο δείχνει ότι επιθυμείς να κάνεις σχέση και να βιώσεις τον έρωτα. Θέλεις να επαγρυπνήσεις το πάθος μέσα σου.

4. Το να φιλάς τον/την πρώην σου

Κοιτάζεις πίσω στις όμορφες στιγμές που πέρασες μαζί του/της. Το όνειρο μπορεί να προξενείται από κάποια πρόσφατη αλλαγή στα ερωτικά σου καθώς κι από το γεγονός πως δεν έχεις ξεπεράσει εντελώς τον παλιό σου έρωτα (προφανώς).

5. Το να φιλάς έναν φίλο/η

Δηλώνει τον σεβασμό και την εκτίμηση στο φιλικό σου πρόσωπο. Δεν είναι πραγματικά τίποτα το πονηρό. Απλά σεβασμός!

6. Το να φιλάς έναν άγνωστο

Αν σε φιλήσει ένας άγνωστος, τότε το όνειρο είναι η απόδειξη πως έχεις ανάγκη να γνωρίσεις τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σου. Ενδεχομένως και η ανάγκη να βιώσεις εμπειρίες τις οποίες μέχρι πρότινος θεωρούσες ανάξιες προσοχής.

7. Το να φιλάς έναν διάσημο

Υποδηλώνει ότι πρόκειται να γίνεις πετυχημένος/η ή φυσικά ότι έχεις εμμονή και προσκόλληση με κάποιο από τα είδωλά και πρότυπά σου.

8. Το να φιλάς κάποιον που μισείς

Αυτό το όνειρο υποκρύπτει προδοσία ή εχθρότητα. Αν κάποιος προσπαθήσει να σε φιλήσει ενάντια στην θέλησή σου, αυτό σημαίνει ότι κάποιος παραχώνεται στις απόψεις, ιδέες και πιστεύω σου.

9. Το να βλέπεις άλλους να φιλιούνται

Αυτό σημαίνει ότι εμπλέκεσαι πολύ στις προσωπικές σχέσεις άλλων. Πρέπει να τους παραχωρήσεις χώρο. Είπαμε, μην κρατάς και το φανάρι σε καθημερινή βάση…

10. Το να φιλάς τον εαυτό σου (στον καθρέφτη)

Αυτό το όνειρο υποδεικνύει ότι αποδέχεσαι τον εαυτό σου καθώς και τον εμπιστεύεσαι.

11. Το να είσαι ξαφνικά γυμνός/ή και τρομοκρατημένος/η

Η γύμνια συμβολίζει ότι δεν είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις μία σημαντική υποχρέωση η οποία ενδεχομένως να φέρει κριτική ανθρώπων τους οποίους σέβεσαι και ταυτόχρονα φοβάσαι.

12. Το να είσαι ξαφνικά γυμνός/η και να μην σε νοιάζει

Δεν έχεις να κρύψεις τίποτα και είσαι περήφανος/η γι’ αυτό που είσαι και για αυτά που έχεις καταφέρει. Πρόκειται για ένα όνειρο που υποδεικνύει την πολύ καλή, ψυχική υγεία ενός ατόμου.

13. Είσαι ξαφνικά γυμνός/η αλλά κανείς δεν το προσέχει

Τα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς και τα άγχη σου είναι δημιουργήματα της φαντασίας σου. Τείνεις να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις χωρίς λόγο.

14. Οργασμός

Περιγράφεται ως κάτι το συναρπαστικό και διασκεδαστικό μέσα από τα όνειρα (λες και δεν είναι και στην πραγματικότητα). Περίπου το 4% των ονείρων αφορούν τον οργασμό ο οποίος υποδηλώνει μια κάποια έλλειψη από σεξουαλική ολοκλήρωση στην πραγματική σου ζωή. Μήπως να το συζητούσες με τον/την παρτενέρ σου;

15. Βλέπεις ότι κάνεις πρωκτικό σεξ

Δείχνει υποταγή. Ίσως φοβάσαι να υποκύψεις στις επιθυμίες κι ανάγκες των άλλων, από την άλλη όμως, είναι κάτι το οποίο ενδόμυχα θέλεις να το κάνεις.

16. Βλέπεις ότι κάνεις στοματικό σεξ

Υποδηλώνει την επιθυμία του να δώσεις ή να λάβεις απόλαυση. Συμβολίζει ότι διαθέτεις την σωστή φιλοσοφία ζωής, αρκεί βέβαια, να μην υπάρχουν υπερβολές.

17. Βλέπεις γκέι σεξ (και είσαι στρέιτ)

Αν είσαι ανασφαλής με την ομοφυλοφιλία, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποιους φόβους κι αγωνίες με την αρσενικότητα/θηλυκότητά σου ή έχεις αναφάλεια για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο. Δε σημαίνει πάντως απαραίτητα, ότι έχεις τάσεις ομοφυλοφιλίας.

18. Βλέπεις αντρικά μόρια

Υποδηλώνει σεξουαλική ενέργεια, δύναμη, επιθετικότητα και γονιμότητα, ειδικά αν το πέος είναι σε στύση. Αν το πέος είναι χαλαρό, τότε σε κάποιες περιπτώσεις δείχνει απογοήτευση.

19. Βλέπεις γυναικείους κόλπους

Αν είσαι γυναίκα και δεις τον κόλπο σου σε όνειρό σου αυτό υποδηλώνει ότι έχεις θέματα με την θηλυκότητά σου και έχεις σεξουαλικές ανάγκες. Αν είσαι άντρας, τότε μάλλον σου λείπει το σεξ. Σκληρό;

20. Βλέπεις γυναικείο στήθος

Υποδηλώνει ότι έχεις ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Εναλλακτικά, συμβολίζει την σεξουαλική διέγερση και δύναμη, ή ένα αίσθημα έκθεσης και παραβίασης της ιδιωτικότητάς σου. Γενικά μιλάμε για ένα πολύπλοκο όνειρο, το οποίο αν το δεις καλύτερα να απολαύσεις το …θέαμα, παρά να μπεις στη διαδικασία να το εξηγήσεις…

Αυτά λοιπόν. Για να δούμε, τι μας επιφυλάσσει ο αποψινός ύπνος!

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET