ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η 17χρονη που δημιουργεί τον πιο όμορφο καφέ που έχουν δει τα μάτια σου!

Άλλοι θέλουν τον καφέ τους μέτριο, άλλοι γλυκό, άλλοι σκέτο κι άλλη, η Daphne Tan για παράδειγμα, κάπως πιο ευφάνταστο. Η 17χρονη Daphne που λέτε, είναι από τη Σιγκαπούρη και μας συστήνεται με το ψευδώνυμο «Periperipeng». Τι παίζει με τη Daphne; Ήρθε μια μέρα που συνειδητοποίησε πως ο απλός, συνηθισμένος καφές, όπως τον προσφέρουν παντού, δεν […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

21 Οκτωβρίου, 2017

Άλλοι θέλουν τον καφέ τους μέτριο, άλλοι γλυκό, άλλοι σκέτο κι άλλη, η Daphne Tan για παράδειγμα, κάπως πιο ευφάνταστο. Η 17χρονη Daphne που λέτε, είναι από τη Σιγκαπούρη και μας συστήνεται με το ψευδώνυμο «Periperipeng». Τι παίζει με τη Daphne; Ήρθε μια μέρα που συνειδητοποίησε πως ο απλός, συνηθισμένος καφές, όπως τον προσφέρουν παντού, δεν της πολύ αρέσει. Αποφάσισε έτσι, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

Πριν ένα χρόνο, ξεκίνησε να πειραματίζεται πάνω στο αγαπημένο μας ρόφημα, δημιουργώντας 3D σχέδια τα οποία μοιάζουν με χαριτωμένα «αγαλματάκια» από αφρό. Η εξέλιξη της δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο του διαδικτύου, αλλά κι από τους ειδικούς του είδους, στο Singapore Coffe Festival.

Η ίδια αναφέρει για την ιδέα της:«Αυτό που πυροδότησε το ενδιαφέρον μου, ήταν ένα σχολικό πρόγραμμα, όπου είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω εργαστήρια που αφορούσαν τον gourmet καφέ… Πειραματιζόμουν με έναν γαλλικό τύπο και βρήκα μια μέθοδο, ώστε να δημιουργώ με σταθερό αφρό 3D τέχνη στην κορυφή των φλιτζανιών μου».

Τέλος, αποκάλυψε πως κάθε μία από τις δημιουργίες της θέλουν 10 με 20 λεπτά για να ολοκληρωθούν.

https://www.instagram.com/p/BZ5vp0EgzHl/

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET