ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

16χρονη «χτύπησε» το πρώτο της tattoo και καθηλώθηκε σε καροτσάκι από μόλυνση!

Σε μία εποχή που τα τατουάζ έχουν γίνει πια μόδα και τα τατουατζίδικα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, είναι κάπως περίεργο να διαβάζεις πως μία 16χρονη έμεινε παράλυτη επειδή χτύπησε ένα στο σώμα της. Η Λουίζα Φερνάντα από την Κολομβία, όταν χτυπούσε το πρώτο της τατουάζ στο στήθος, δεν περίμενε με τίποτα αυτό που […]

Δήμητρα Πραντάλου

3 Οκτωβρίου, 2018

Σε μία εποχή που τα τατουάζ έχουν γίνει πια μόδα και τα τατουατζίδικα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, είναι κάπως περίεργο να διαβάζεις πως μία 16χρονη έμεινε παράλυτη επειδή χτύπησε ένα στο σώμα της.

Η Λουίζα Φερνάντα από την Κολομβία, όταν χτυπούσε το πρώτο της τατουάζ στο στήθος, δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα επακολουθούσε στη συνέχεια.

Η 16χρονη έπαθε μόλυνση η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα στο νωτιαίο μυελό, κάτι που την έκανε να καθηλωθεί στο αναπηρικό καροτσάκι, ενώ εξαιτίας των πολλών φαρμάκων που έπρεπε να πάρει προκειμένου να ξεπεράσει και την κατάθλιψη, έχασε και το μωρό της.

«Δεδομένου ότι έπρεπε να παίρνω πολλά φάρμακα, έχασα τον γιο που κυοφορούσα. Πριν από έναν χρόνο, είχα κάνει ένα τατουάζ από το οποίο δημιουργήθηκαν βακτήρια τα οποία έπληξαν τον νωτιαίο μυελό και με έκαναν να μην περπατάω.

Οταν μου είπαν οι γιατροί πως δεν θα μπορούσα να περπατήσω ξανά ήταν δύσκολο. Η μαμά μου με στήριξε πολύ. Οταν βγήκα από το νοσοκομείο χρειάστηκα βοήθεια να κάτσω και να σηκωθώ από την καρέκλα, ωστόσο, η μαμά μου δεν είναι αρκετά δυνατή και η κατάσταση ήταν άσχημη».

Στην αρχή, όπως η ίδια αναφέρει στη Daily Mail, ντρεπόταν να κυκλοφορήσει έξω γιατί όλοι την κοιτούσαν, αλλά συνειδητοποίησε ότι το να μένει σπίτι μόνο καλό δεν έκανε στην ψυχολογία της.

Τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, με τους φίλους της να βοηθούν όπως μπορούν, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της επόμενης επέμβασης για την υγεία της και της θεραπείας αργότερα.

Μιας και όλο περισσότεροι νέοι χτυπούν στο σώμα τους ένα ή και περισσότερα τατουάζ, δεν πρέπει να προσπερνάτε την εμπειρία του κάθε tattoo artist εκεί έξω, αλλά και όλους τους κανόνες υγιεινής που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν. Να κοιτάτε προσεκτικά τα μελάνια που χρησιμοποιούν και τις βελόνες,  τις οποίες πρέπει να ανοίγουν μπροστά σας και στο τέλος να τις παίρνετε μαζί σας. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET