fbpx

15 tweets που γλέντησαν τις καινούριες γκατούλες του My Style Rocks. Απολαύστε!


Το My Style Rocks επέστρεψε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τη δεύτερη σεζόν, και προφανώς το παρακολουθήσαμε γιατί το trash ποτέ δεν είναι αρκετό.

Νέα παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή, και παίκτριες που ξεκίνησαν όλες με τη μύτη ψηλά γιατί καμία δεν είναι καλύτερή τους βεβαίως-βεβαίως.

Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά.

Η παραγωγή προχωρά με ίδιο concept εννοείται, αλλά με κάποιους νέους κανόνες. Ο καλύτερος από όλους, είναι η δυνατότητα βαθμολόγιας των παικτριών. Σου λέει, ξαναζεσταμένο φαγητό δεν φέρνει την ίδια απόλαυση, ας τις βάλουμε να ψηφίζει η μία την άλλη με 1 και 3 για να παίξει ίντριγκα από νωρίς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή και αναρωτιόμαστε το γιατί. Ο ρόλος αυτός δεν της ταιριάζει καθόλου, αλλά ίσως η πορεία μας διαψεύσει. Πετάει που και που τη χαζομαρούλα της για να προκαλέσει γέλιο, αλλά ως εκεί. Το outfit το σημερινό δε, ήταν για κουμπάρα σε γάμο στον Πύργο.

Η κριτική επιτροπή ίσως είναι καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά και πάλι τη λες και λίγο παιδική χαρά. Στηρίζουμε βέβαια Μπέτυ Μαγγίρα, σχέση με την περσινή, Κατσαϊτη.

Πάμε στις παίκτριες, τώρα. Σε αυτά τα μπουμπούκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σε αυτά τα διαμάντια που νομίζουν ότι είναι swarovski αλλά καταβάθος είναι απομίμηση. Πολύ ντίβες, ρε παιδάκι μου. Δηλαδή όσες κοπέλες ασχολούνται με τη μόδα, πρέπει να έχουν και ύφος; ΟΧΙ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα κινηθούν τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο μυριζόμαστε μαλλιοτραβήγματα και λίγη έμπνευση απ’το τούρκικο My Style Rocks που έχει βρισιές, σπρωξίματα και λιποθυμίες.

Κι αν νομίζετε πως εμείς είμαστε υπερβολικοί και κακοπροαίρετοι, το ελληνικό twitter έχει περισσότερα κέφια από εμάς. Εννοείται πως δεν θα άφηναν οι χρήστες του ασχολίαστη την πρεμιέρα και για ακόμη μια φορά χάρισαν αβίαστα γέλιο για την πλάκα τους.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα για τώρα, αλλά το βράδυ έχουμε ραντεβού ξανά για την πρεμιέρα του Next Top Model

«Είστε βαθιά νυχτωμένες; …ναι;» Περάστε!»

Και της λέμε να ασχοληθεί με το πτυχίο, αλλά εκεί, να κάνει του κεφαλιού της!

Προτείνουμε η κάμερα να εστιάζει κάθε φορά στην προσπάθεια που καταβάλλουν στο γιοφύρι!

Ξεπέρασε μέχρι και το color blocking…

Μην είσαι βασικιά… το ροζ καλσόν είναι στα τρεντς! 

Δεν έχει και Survival φέτος να πάρει πιο εύκολα τη θεσούλα!

Πάω στη μάνα μου στο κωριό; Τρε πασέ!

Φίλες απ’το Περιστέρι!

Δεν βρήκε στην ντουλάπα της!

Εδώ η άλλη πήγε Λευκό Οίκο ως φιληνάδα της Μελάνια της Τραμπ!

«Για Μύκονο καλά πάω;»!

Που πάτε μώρε γκατάκια;

Όταν τραγούδαγε σε μπουζούκια της Αθηνών – Λαμίας!

Γιατί πάνω απ’όλα είναι αληθινές…

Και στη λαϊκή της Αγίας Βαρβάρας έχουν ωραία ποιότητα πάντως…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET