ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 απλά και καθημερινά πράγματα που θα κάνουν τον σύντροφο σου να καταλάβει πόσο τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι!

Συνήθως όταν βρισκόμαστε σε μία σχέση, κυρίως μακροχρόνια, επαναπαυόμαστε στο ότι κάποιος μας αγαπάει, μας νοιάζεται και μας φροντίζει. Ωστόσο, δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Όλοι θέλουμε καθημερινή «επιβεβαίωση» της αγάπης του συντρόφου μας και την αίσθηση του πάθους και της συντροφικότητας σε μικρά κι απλά πράγματα της ζωής μας. Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε […]

Default avatar

Guest Author

15 Φεβρουαρίου, 2017

Συνήθως όταν βρισκόμαστε σε μία σχέση, κυρίως μακροχρόνια, επαναπαυόμαστε στο ότι κάποιος μας αγαπάει, μας νοιάζεται και μας φροντίζει. Ωστόσο, δεν είναι πάντα έτσι τα πράγματα. Όλοι θέλουμε καθημερινή «επιβεβαίωση» της αγάπης του συντρόφου μας και την αίσθηση του πάθους και της συντροφικότητας σε μικρά κι απλά πράγματα της ζωής μας.

Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε 10 απλές κινήσεις που θα κάνεις στην καθημερινότητα σου και θα πείσουν τον σύντροφο σου πόσο τον νοιάζεσαι και τον αγαπάς:

1. Κάντε του έκπληξη με μικρά, αλλά ουσιαστικά δώρα.

Μπορεί να πιστεύεις ότι ένα ακριβό δώρο θα εκτιμηθεί περισσότερο. Αντίθετα, αυτό που θα του αρέσει και θα το εκτιμήσει περισσότερο είναι ένα συμβολικό, ουσιαστικό και γιατί όχι και πιο οικονομικό δώρο. Για παράδειγμα, μπορεί να του πας το αγαπημένο του φαγητό στη δουλειά ή να του αγοράσεις μία αστεία, αγαπησιάρικη κάρτα. Θα γελάσει, θα χαρεί και θα καταλάβει πόσο πολύ τον νοιάζεσαι.

2. Κάνε μία προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους του.

Κάθε σχέση δεν περιλαμβάνει δύο μεμονωμένες προσωπικότητες αλλά και τον κύκλο αυτών των ατόμων, ο οποίος τους επηρεάζει, τους προστατεύει ή τους ενθαρρύνει. Προσπάθησε λοιπόν να διατηρήσεις καλές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους του συντρόφου σου και απέφυγε τις τυπικότητες που διατηρούν τον πάγο και δεν βοηθάνε καθόλου την σχέση σου.

3. Άφησε του σημειωματάκια.

Τα μικρά σημειωματάκια στο ψυγείο ή δίπλα στο μαξιλάρι του με ένα απλό «Καλημέρα, σ’αγαπάω» αρκούν για να τον κάνουν να χαμογελάσει διάπλατα και νιώσει πολύ σημαντικός στη ζωή και στην καθημερινότητα σου.

4. Να είσαι αυθόρμητη.

Κάνε κάτι αυθόρμητο που θα τον συναρπάσει. Ντύσου προκλητικά με σέξυ εσώρουχα ή πες του να πάτε σε ένα μέρος που δεν έχετε ξανά πάει ποτέ. Τολμήστε νέα και δημιουργικά πράγματα που σπάνε την ρουτίνα και επισφραγίζουν την αγάπη και τον έρωτα σας.

5. Θυμήσου τις λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες δείχνουν πόσο πολύ νοιάζεσαι τον άλλον, πόσο προσέχεις τα λεγόμενα του και τι βάρος δίνεις σε αυτά. Αν για παράδειγμα, πάει να σου ανοίξει κάποια συζήτηση κι εσύ θυμάσαι λεπτομέρειες από το παρελθόν που σχετίζονται με το εν λόγω θέμα, θα τον κάνεις να χαρεί αφάνταστα και θα του δείξεις πόσο τον υπολογίζεις.

6. Κάνε του κομπλιμέντα.

Κάνε ωραία σχόλια για τα μαλλιά του, το ντύσιμο του ή τις επαγγελματικές του επιλογές. Αυτά τα σχόλια θα τον ενθαρρύνουν και θα τον εντυπωσιάσουν. Και μην ξεχνάς κάτι… ένας άντρας θέλει επιβεβαίωση. Αν τον επιβεβαιώνεις καθημερινά, δεν τον χάνεις ποτέ!

7. Πες του κάτι διαφορετικό από το «Σ’αγαπώ».

Βρες κάτι πιο ευφάνταστο, πρωτότυπο κι εξίσου ουσιώδες. Το «Σ’ αγαπώ» μπορεί να αρέσει στους άντρες, αλλά το θεωρούν και πολύ κοινότοπο. Μία φράση του τύπου «Σε θέλω» ή «Σε λατρεύω» προσδίδει άλλη μοναδικότητα.

8. Φρόντισε τον όταν είναι άρρωστος.

Στα δύσκολα λένε, φαίνεται μία σχέση. Όταν είναι άρρωστος λοιπόν κι εσύ είσαι δίπλα του, τού δείχνεις πόσο τον αγαπάς, τον νοιάζεσαι και απαξιείς για το γεγονός ότι μπορεί να είναι χάλια εμφανισιακά.

9. Δείξε ενδιαφέρον στα πράγματα που του αρέσουν.

Αν για παράδειγμα του αρέσει το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Κάνε του δώρο εισιτήρια για έναν σημαντικό αγώνα και πηγαίνετε μαζί εκεί! Θα τον ξετρελάνει η ιδέα να έχει την σχέση του στο γήπεδο και σίγουρα θα το πει σε όλους του τους φίλους με περηφάνια.

10. Κάνε του μικρές χάρες.

Δείξε του πόσο τον νοιάζεσαι λύνοντας του τα χέρια σε μία δύσκολη στιγμή. Πήγαινε του για παράδειγμα το πορτοφόλι ή τα κλειδιά που ξέχασε το πρωί ή πήγαινε να παραλάβεις για εκείνον ένα δέμα. Ό,τι χάρη κι αν του κάνεις όμως, πρέπει να την κάνεις με ανιδιοτέλεια.

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET