ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

10 ποδοσφαιριστές που θα θέλαμε στην Ελλάδα λόγω… ονόματος!

Παρατηρώντας τις ποδοσφαιρικές μας συνήθειες, μπορούμε να καταγράψουμε μία βασική απαίτηση του Έλληνα οπαδού: Θέλει στην ομάδα του ονόματα που να κάνουν τη διαφορά!   Και αφού λεφτά για να φέρουμε τον Μέσσι ή τον Ρονάλντο δεν έχουμε, προτείνουμε μία διαφορετική λύση. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άνετα να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2013

Παρατηρώντας τις ποδοσφαιρικές μας συνήθειες, μπορούμε να καταγράψουμε μία βασική απαίτηση του Έλληνα οπαδού: Θέλει στην ομάδα του ονόματα που να κάνουν τη διαφορά!

 

Και αφού λεφτά για να φέρουμε τον Μέσσι ή τον Ρονάλντο δεν έχουμε, προτείνουμε μία διαφορετική λύση. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν άνετα να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα μόνο και μόνο λόγω…ονόματος!

1. Veli Kavlak: Αυστριακός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη τουρκική Besiktas. Το όνομα του εύκολα θα μπορούσε να γίνει σύνθημα στην Ελλάδα.

2. Gianni Munari: Ιταλός ποδοσφαιριστής της Sampdoria.

3. Jami Puustinen: Φιλανδός επιθετικός της Ηaka. Στην χώρα μας ίσως άκουγε το όνομα του και σε περιπτώσεις που έχανε τα γκολ.

4. Capucho: Παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

5. Jorje Martinez Malaka: Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Novara.

6. Τhomas Gamiette: Αμυντικός από τη Γουαδελούπη που παίζει στη Τours.

7. Daniel Abalo: Ισπανός ποδοσφαιριστής της Ludogorets.

8. Z’butsam: Παλαίμαχος επιθετικός από το Καμερούν. Αν κρίνουμε από το όνομα του πρέπει να χε πολύ χαλαρό στυλ παιχνιδιού.

9. Rafael Malaquias: Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, γνωστός στην Ελλάδα από ένα βίντεο που έκανε θραύση με την περιγραφή ενός γκολ του.

10. Pedro Munitis: Παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής. Το όνομα του μας έχει χαρίσει μία από τις πιο αστείες περιγραφές “Σκαλόνι στο Μουνίτις” και πολλά άλλα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET