ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο!

Αν και χρονικά μπήκαμε στο Φθινόπωρο, η Ελλάδα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες ακόμα και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Trivago. Κορυφαίος προορισμός για τον Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2015

Αν και χρονικά μπήκαμε στο Φθινόπωρο, η Ελλάδα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς ξένους τουρίστες ακόμα και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Trivago.

Κορυφαίος προορισμός για τον Σεπτέμβρη, όπως αναδείχθηκε από τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών είναι η Σαντορίνη. Δεύτερα στην κατάταξη εμφανίζονται τα Χανιά, ενώ τρίτη είναι η Αθήνα. Μια θέση μετά την ελληνική πρωτεύουσα, εμφανίζεται η Μύκονος, με την πρώτη πεντάδα να ολοκληρώνεται με τηΧαλκιδική.

Η λίστα συμπληρώνεται με την Κέρκυρα, την Θάσο, Τη Ρόδο και την Κω, ενώ από τη λίστα δεν λείπει και ο αγαπημένος για πολλούς προορισμός της Ηπείρου, η Πάργα!

Στους αγαπημένους προορισμούς του Σεπτεμβρίου, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους τουρίστες, βρίσκονται επίσης, τα Σύβοτα, το Ναύπλιο, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος κι ένα αγαπημένο νησί των Κυκλάδων, η Τήνος.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

‘The Witcher’: Το Netflix τελειώνει τη σειρά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, δεν απορούμε!

BINGE WATCHING

Όλες οι ταινίες του Harry Potter επιστρέφουν στους κινηματογράφους με τα Epic Movie Nights!

EVENTS

Τo iconic street runway των adidas originals που είδαμε στο πιο αυθεντικό Fashion Show!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET