SPILL THE TEA

Καθηγητής ο Stan | #trollopolis

Διαβάστε όλα τα άρθρα του #Trollopolis εδώ!   Επίτιμος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών μόλις εκλέχτηκε ο Στράτος Αντιπαριώτης. Αφορμή για τον τίτλο αυτό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στάθηκαν οι άπειρες γνώσεις του πάνω σε.. παιχνίδια ερωτικά, τα οποία θα κληθεί να τα διδάξει σε όλους τους φοιτητές. Παρά τους επικριτές του […]

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2014

Διαβάστε όλα τα άρθρα του #Trollopolis εδώ!

 

Επίτιμος Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών μόλις εκλέχτηκε ο Στράτος Αντιπαριώτης. Αφορμή για τον τίτλο αυτό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στάθηκαν οι άπειρες γνώσεις του πάνω σε.. παιχνίδια ερωτικά, τα οποία θα κληθεί να τα διδάξει σε όλους τους φοιτητές.

Παρά τους επικριτές του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου προχώρησε σε αυτή την κίνηση αφού τόνισε πως «Δεν είναι δυνατόν να έχουμε στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους Greek Lovers και να μην το εκμεταλλευτούμε. Ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού χώρου θέλω να καλωσορίσω τον ΣΤΑΝ στην Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Οι πρώτες ερωτήσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση αφορούσαν το που θα τοποθετηθεί ο εν λογω καθηγητής και ο Πρύτανης απάντησε με έναν στίχο από την ποιητική συλλογή του καλλιτέχνη « ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ».

Αυτό είναι που δείχνει και την έντονη επιθυμία του να τον πείσει να αναλάβει μια πανεπιστημιακή έδρα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε « Ο κύριος Στράτος θα αναλάβει αρχικά μια οργανωτική θέση στο Πανεπιστήμιο αφού πιστεύουμε ότι είναι ο κατάλληλος για να το βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο και αυτό γιατί έχει μεγαλώσει σε όλη του την ζωή με δυσκολίες.»

Για περισσότερες πληροφορίες σας προτείνω να διαβάσετε το ποίημα του ‘’Αν μου ‘φτάναν τα λεφτά’’.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διδάκτωρ πλέον Στράτος Αντιπαριώτης.

Οι δηλώσεις του ήταν. : «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την πανεπιστημιακή κοινότητα για την τιμή αυτή που μου κάνει. Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον tattoo artist μου, που χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν τίποτα σήμερα ΑΛΛΑ πάνω από όλα τον φαρμακοποιό της γειτονιάς μου που πάντα μου πουλούσε το Οξυζενέ σε πολύ χαμηλή τιμή»

Στην ερώτηση ποια θέση θα ήθελε να αναλάβει ο ίδιος απάντησε : « Δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Από μικρός με θυμάμαι πάντα να θέλω να γίνω ξανθός δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το επαγγελματικό μου μέλλον»  Τέλος πρόσθεσε « Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση γιατί πολύς κόσμος ίσως έχει μπερδευτεί. Είμαι από την Πάρο»

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET