ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αυτή είναι η ριζική αλλαγή που θα δούμε στα Facebook profile μας!

Τα τελευταία χρόνια το Facebook μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές τόσο στην εμφάνισή του όσο και στις ρυθμίσεις του απορρήτου. Αυτήν την φορά το Facebook πρόκειται να αλλάξει την φωτογραφία προφίλ μας. Αρχικά θα την τοποθετήσουν στο κέντρο, ενώ θα υπάρχουν και profile videos μέχρι 7 δευτερολέπτων. Αυτή η ιδέα μας θυμίζει λίγο την αντίστοιχη […]

Neopolis Team

1 Οκτωβρίου, 2015

Τα τελευταία χρόνια το Facebook μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές τόσο στην εμφάνισή του όσο και στις ρυθμίσεις του απορρήτου.

Αυτήν την φορά το Facebook πρόκειται να αλλάξει την φωτογραφία προφίλ μας. Αρχικά θα την τοποθετήσουν στο κέντρο, ενώ θα υπάρχουν και profile videos μέχρι 7 δευτερολέπτων. Αυτή η ιδέα μας θυμίζει λίγο την αντίστοιχη φώτο προφίλ του Snapchat που είναι αρκετές φωτογραφίες που εναλλάσονται η μία μετά την άλλη.

Σίγουρα, έτσι θα γίνουν πολύ πιο χαρούμενες οι φώτο προφίλ μας, αφού πρόκειται να διακοσμήσουν ευχάριστα το Facebook.

Η πιο “φιλοσοφική”, όμως, αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στην φόρμα κάτω από τις φωτογραφίες. Μέχρι τώρα, παρατηρούσαμε των φίλων μας τα check-ins, τα πρόσφατους φίλους αλλά και τους κοινούς φίλους. Με ένα κλικ, στο “About“, θα εμφανίζεται όχι μόνο η κεντρική φωτογραφία αλλά και οι δημοσιεύσεις των φίλων μας.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET