ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανέκδοτο της εβδομάδας | «Τζερόνιμο ρε φίλε, Τζερόνιμοοοοο»!

Οι εκπαιδευόμενοι αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη ρίψη τους με αλεξίπτωτο τη στιγμή που ο εκπαιδευτής τους δίνει τις τελευταίες εντολές και οδηγίες για την πτώση τους. «Μόλις πηδήξετε θα μετρήσετε μέχρι το 10 και θα πατήσετε το πράσινο κουμπί που βρίσκεται μπροστά σας και θα ανοίξει αμέσως το αλεξίπτωτο». «Αν δεν ανοίξει;», ρωτάνε τρέμοντας […]

Neopolis Team

25 Οκτωβρίου, 2015

Οι εκπαιδευόμενοι αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη ρίψη τους με αλεξίπτωτο τη στιγμή που ο εκπαιδευτής τους δίνει τις τελευταίες εντολές και οδηγίες για την πτώση τους.

«Μόλις πηδήξετε θα μετρήσετε μέχρι το 10 και θα πατήσετε το πράσινο κουμπί που βρίσκεται μπροστά σας και θα ανοίξει αμέσως το αλεξίπτωτο».

«Αν δεν ανοίξει;», ρωτάνε τρέμοντας οι εκπαιδευόμενοι.

«Αν δεν ανοίξει σε 30, μην ανησυχείτε, θα πατήσετε το κόκκινο κουμπί που βρίσκεται δεξιά σας και το αλεξίπτωτο θα ανοίξει σίγουρα!»

«Κι αν δεν ανοίξει;» ρωτάει κάποιος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει. Αλλά, αν δεν ανοίξει, θα πατήσετε το μαύρο κουμπί που βρίσκεται αριστερά και τότε χωρίς αμφιβολία το αλεξίπτωτο θα ανοίξει!»

«Κι αν δεν ανοίξει ούτε τότε;» ρωτάει ο πιο χεσμένος όλων…

«Εεεε! Τότε να φωνάξετε Jeronimo!»

Αρχίζουν ένας ένας να πηδάνε οι αλεξιπτωτιστές. Όταν είχε πηδήξει κι ο τελευταίος ακούγεται στο πιλοτήριο ένα δυνατό κτύπημα στο τζάμι.

Γυρίζουν οι πιλότοι και βλέπουν έναν από τους αλεξιπτωτιστές που έπεσαν να αιωρείται στον αέρα κουνώντας τα χέρια του σαν πουλί και να φωνάζει:

«Πώς τον είπες αυτόν τον μαλάκα;»!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

Είναι viral

Είδαμε πώς είναι σήμερα ο Γιωργάκης απ’το «Ουράνιο Τόξο» και -μαντέψτε- δεν έγινε νυχτερίδα!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Coldplay: «Θα γίνει κανονικά η συναυλία στο ΟΑΚΑ» επιβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET