ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συνεδριάζουν αύριο οι πρόεδροι των ΤΕΙ | Δείτε τα θέματα που θα συζητηθούν.

Με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας θα συνεδριάσουν αύριο Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι πρόεδροι των ΤΕΙ της χώρας. Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά κύριο λόγο στη Σύνοδο είναι: 1. H πρόσληψη του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με ολιγωρία της πολιτείας, παρόλο που […]

Neopolis Team

12 Οκτωβρίου, 2015

Με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας θα συνεδριάσουν αύριο Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι πρόεδροι των ΤΕΙ της χώρας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά κύριο λόγο στη Σύνοδο είναι:

1. H πρόσληψη του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, η οποία δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με ολιγωρία της πολιτείας, παρόλο που τα μαθήματα του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2015-16 έχουν αρχίσει και περίπου το 60% των διδασκόντων υπάγονται σ΄ αυτή την κατηγορία προσωπικού, και,

2. Tα οικονομικά των Ιδρυμάτων που έχουν κληθεί να λειτουργήσουν με μειωμένους προϋπολογισμούς της τάξεως του 22% περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες που επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα των σπουδών και τις λοιπές εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες των Ανωτάτων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, σύμφωνα με προέδρους, θεωρείται πλέον αδύνατη η λειτουργία τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET