ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Σκέφτεσαι να πάρεις το iPhone 6S; | Δες τα πρώτα προβλήματα που έχει η νέα συσκευή της Apple!

Το iPhone 6S και 6S Plus βρίσκεται ήδη στα χέρια περισσότερων από 13 εκατομμύρια χρήστες και τα πρώτα προβλήματα είναι γεγονός. Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, μέσα στο Apple support forum υπάρχουν διάφορα posts που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Touch ID button. Οι χρήστες δεν αναφέρουν ότι είναι απλά λίγο πιο ζεστό, αλλά ότι… […]

Neopolis Team

7 Οκτωβρίου, 2015

Το iPhone 6S και 6S Plus βρίσκεται ήδη στα χέρια περισσότερων από 13 εκατομμύρια χρήστες και τα πρώτα προβλήματα είναι γεγονός.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, μέσα στο Apple support forum υπάρχουν διάφορα posts που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Touch ID button. Οι χρήστες δεν αναφέρουν ότι είναι απλά λίγο πιο ζεστό, αλλά ότι… καίει! Μάλιστα, αναφέρουν ότι το κουμπί γίνεται τόσο ζεστό που δεν μπορούν να το αγγίξουν.

Πιθανότατα, το ζήτημα αυτό σχετίζεται με το ίδιο πρόβλημα που ανέφεραν οι χρήστες την προηγούμενη εβδομάδα με τα iPhones που έσβηναν ενώ είχαν 50% μπαταρία. Σε κάποιες περιπτώσεις το κινητό δεν άνοιγε ξανά ή δεν φόρτιζε.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Apple δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση σχετικά με τα παραπάνω προβλήματα. Λέτε αυτό να επηρεάσει τις πωλήσεις των καινούργιων συσκευών στην χώρα μας;;;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET