ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Σκέφτεσαι να πάρεις το iPhone 6S; | Δες τα πρώτα προβλήματα που έχει η νέα συσκευή της Apple!

Το iPhone 6S και 6S Plus βρίσκεται ήδη στα χέρια περισσότερων από 13 εκατομμύρια χρήστες και τα πρώτα προβλήματα είναι γεγονός. Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, μέσα στο Apple support forum υπάρχουν διάφορα posts που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Touch ID button. Οι χρήστες δεν αναφέρουν ότι είναι απλά λίγο πιο ζεστό, αλλά ότι… […]

Neopolis Team

7 Οκτωβρίου, 2015

Το iPhone 6S και 6S Plus βρίσκεται ήδη στα χέρια περισσότερων από 13 εκατομμύρια χρήστες και τα πρώτα προβλήματα είναι γεγονός.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, μέσα στο Apple support forum υπάρχουν διάφορα posts που αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Touch ID button. Οι χρήστες δεν αναφέρουν ότι είναι απλά λίγο πιο ζεστό, αλλά ότι… καίει! Μάλιστα, αναφέρουν ότι το κουμπί γίνεται τόσο ζεστό που δεν μπορούν να το αγγίξουν.

Πιθανότατα, το ζήτημα αυτό σχετίζεται με το ίδιο πρόβλημα που ανέφεραν οι χρήστες την προηγούμενη εβδομάδα με τα iPhones που έσβηναν ενώ είχαν 50% μπαταρία. Σε κάποιες περιπτώσεις το κινητό δεν άνοιγε ξανά ή δεν φόρτιζε.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Apple δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση σχετικά με τα παραπάνω προβλήματα. Λέτε αυτό να επηρεάσει τις πωλήσεις των καινούργιων συσκευών στην χώρα μας;;;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET