ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε η Λάρισα να είναι η επόμενη πρωτεύουσα της Ελλάδας!

Ζήσαμε ίσως το πιο περίεργο καλοκαίρι όλων των εποχών! Εν μέσω κρίσης, αναταραχών, capital controls, νέο Μνημόνιο και δεν συμμαζεύεται, μια επαρχιακή πόλη αντιστέκεται και δείχνει το δρόμο σε όλους τους Έλληνες! Ένιωθα πάντα, πως η Λάρισα μοιάζει λίγο με το χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ, αφού είναι η μόνη πόλη που ζει στους […]

Neopolis Team

15 Σεπτεμβρίου, 2015

Ζήσαμε ίσως το πιο περίεργο καλοκαίρι όλων των εποχών! Εν μέσω κρίσης, αναταραχών, capital controls, νέο Μνημόνιο και δεν συμμαζεύεται, μια επαρχιακή πόλη αντιστέκεται και δείχνει το δρόμο σε όλους τους Έλληνες!

Ένιωθα πάντα, πως η Λάρισα μοιάζει λίγο με το χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ, αφού είναι η μόνη πόλη που ζει στους δικούς της ρυθμούς και θέτει τους δικούς της κανόνες! Παρατηρώντας όσα έγιναν στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα, έχω να δηλώσω ότι ήρθε η ώρα να φέρουμε την πρωτεύουσα της χώρας στον Κάμπο!

 

Ναι, ναι η Λάρισα θα μπορούσε να γίνει πρωτεύουσα για τους παρακάτω απλούστατους λόγους:

• Αντέχουμε στα δύσκολα! Αν δεν έχεις ζήσει Χειμώνα με υγρασία που τρυπάει κόκκαλα και καλοκαίρι που βράζεις στα καζάνια της κολάσεως δεν ξέρεις τι είναι κακουχίες!

• Δεν μασήσαμε με τα capital controls! Πηγαίναμε στην ουρά, βγάζαμε 60 και μετά για καφέ! Ούτε γκρίνια, ούτε καταστροφολογία!

• Στηρίζουμε την τοπική αγορά! Ξέρετε πόσες τεράστιες πολυεθνικές τα μάζεψαν και έφυγαν από την Λάρισα γιατί δεν βρήκαν απήχηση; Ο Λαρισαίος αγαπάει τον τόπο του!

• Μέσα σ’ αυτή την ασφυκτική κατάσταση ο Λαρισαίος επιχειρεί και μάλιστα καινοτομεί κιόλας! (βλέπε ΘΕΣ ΓΑΛΑ).

• Θα είμαστε πάντα αυτάρκεις και δεν θα πεινάσουμε ποτέ γιατί όλοι είμαστε από χωριό και θα έχουμε πάντα αβγουλάκια και τραχανά!

Δεν ξέρω αν σας βρίσκει σύμφωνους το κείμενο μου, αλλά νομίζω πως τα παραπάνω ισχύουν και κάνουν αυτή την πόλη την καλύτερη υποψήφια για πρωτεύουσα της χώρας! Και αν μας αρνηθούν θα πάρουμε τα τρακτέρ και θα κατέβουμε στο Σύνταγμα!

Γράφτηκε από την Στέλλα Καρατζόγλου για το larisaevents.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι μαγειρικές συνήθειες αλλάζουν με το νέο και αναβαθμισμένο αντικολλητικό χαρτί της SANITAS!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΑΜΣΤΕΛ: H νέα τηλεοπτική της ταινία είναι αφιερωμένη στις στιγμές που ξεχαστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET