ΕΛΛΑΔΑ

Η Disneyland ψάχνει προσωπικό στην Ελλάδα!

Προσωπικό από την Ελλάδα αναζητά η Disneyland του Παρισιού και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, η εταιρεία πραγματοποιεί εκδήλωση -μετά από πρόσκληση- σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Η Disneyland Paris αποτελεί το no.1 τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας στην επαρχία κι έχει 50 εκατ. επισκέπτες ετησίως ενώ […]

Neopolis Team

24 Σεπτεμβρίου, 2015

Προσωπικό από την Ελλάδα αναζητά η Disneyland του Παρισιού και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, η εταιρεία πραγματοποιεί εκδήλωση -μετά από πρόσκληση- σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 3 και 4 Νοεμβρίου.

Η Disneyland Paris αποτελεί το no.1 τουριστικό αξιοθέατο της Γαλλίας στην επαρχία κι έχει 50 εκατ. επισκέπτες ετησίως ενώ απασχολεί προσωπικό από 500 περίπου διαφορετικές ειδικότητες.

Ανάμεσα στις θέσεις τις οποίες επιιθυμεί να καλύψει η Disneyland συγκαταλέγονται θέσεις για σερβιτόρους, βοηθούς, μαγείρων, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, υπαλλήλους στην υποδοχή εστιατορίων και ταμίων σε καταστήματα ταχείας εστίασης, αλλά και θέσεις για animateur, υπαλλήλους τηλεφωνικών κέντρων κρατήσεων και εκδοτηρίων, πωλητές, ρεσεψιονίστ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργοστάσιο Παπαστράτος: 35 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους Μηχανικούς με ή χωρίς εμπειρία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET