ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΜΠ | Ανάμεσα στα καλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια του κόσμου!

Στην πρόσφατη αξιολόγηση του αναγνωρισμένου καταλόγου κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS) το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πολυτεχνείων) στον κόσμο για την περίοδο 2015/16. Πιο συγκεκριμένα το ΕΜΠ έχει κερδίσει την 67η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία «Engineering and Technology» και βρίσκεται υψηλότερα από κάθε άλλο αντίστοιχο ελληνικό Πανεπιστήμιο. Στην […]

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2015

Στην πρόσφατη αξιολόγηση του αναγνωρισμένου καταλόγου κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS) το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πολυτεχνείων) στον κόσμο για την περίοδο 2015/16.

Πιο συγκεκριμένα το ΕΜΠ έχει κερδίσει την 67η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία «Engineering and Technology» και βρίσκεται υψηλότερα από κάθε άλλο αντίστοιχο ελληνικό Πανεπιστήμιο. Στην ίδια κατηγορία πέρσι ήταν στην 76η θέση παγκοσμίως και στην 24η θέση στην Ευρώπη σε αντίθεση με φέτος που σε ευρωπαϊκό επίπεδο βρίσκεται στην 17η θέση.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για τεράστια επιτυχία αν σκεφτείτε την υποχρηματοδότηση την οποία βιώνουν τα ελληνικά πανεπιστήμια σήμερα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο κριτήριο “εκτίμηση από τους εργοδότες” το ΕΜΠ κατατάσσεται 27ο στον κόσμο και 7ο στην Ευρώπη.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET