ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εγγραφές Πρωτοετών 2015 | Παράταση για την ηλεκτρονική προεγγραφή και την αποστολή δικαιολογητικών.

Παράταση έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 παίρνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών που κανονικά έπρεπε να γίνουν έως και την 17η Σεπτεμβρίου. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των επιτυχόντων είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή των φοιτητών. Παράταση παίρνει και η προθεσμία για αποστολή των δικαιολογητικών στη γραμματεία του τμήματος εισαγωγής. Οι επιτυχόντες μπορούν […]

Neopolis Team

17 Σεπτεμβρίου, 2015

Παράταση έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 παίρνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών που κανονικά έπρεπε να γίνουν έως και την 17η Σεπτεμβρίου. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των επιτυχόντων είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή των φοιτητών.

Παράταση παίρνει και η προθεσμία για αποστολή των δικαιολογητικών στη γραμματεία του τμήματος εισαγωγής. Οι επιτυχόντες μπορούν να στείλουν τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Η ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής είναι διαθέσιμη στο www.minedu.gov.gr. Εκεί οι χρήστες μπορούν να δουν και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET