ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι!

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις 30 του Σεπτεμβρίου. Τότε που οι γονείς της Μαρίας γύρισαν σπίτι από έξοδό τους και δε βρήκαν την κόρη τους σε αυτό. Προσπάθησαν να την βρουν στο κινητό, μάταια όμως, οπότε και στράφηκαν στους φίλους της. Εναγωνίως ρώτησαν όλους τους γνωστούς της χωρίς αποτέλεσμα. […]

Neopolis Team

6 Οκτωβρίου, 2015

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στις 30 του Σεπτεμβρίου. Τότε που οι γονείς της Μαρίας γύρισαν σπίτι από έξοδό τους και δε βρήκαν την κόρη τους σε αυτό. Προσπάθησαν να την βρουν στο κινητό, μάταια όμως, οπότε και στράφηκαν στους φίλους της. Εναγωνίως ρώτησαν όλους τους γνωστούς της χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, δήλωσαν την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και για 6 ημέρες δε φαίνεται να έβρισκαν την άκρη του νήματος. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, μετά και την στροφή των συγγενών της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δόθηκε ο τραγικός επίλογος της ιστορίας το άψυχο σώμα της άτυχης κοπέλας, εντοπίστηκε στον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σώμα της 21χρονης φοιτήτριας παιδαγωγικών έχει βαριές κακώσεις γεγονός που κάνει πολύ πιθανή την πτώση από μεγάλο ύψος και κατ’ επέκταση την αυτοκτονία. Άλλωστε, οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Facebook έδειχναν πως αντιμετωπίζει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δεν μπορεί και να ελέγξει.

 

Περισσότερα δεδομένα θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες, ίσως κι ώρες, μετά την ενδελεχή έρευνα του ιατροδικαστή. Να πούμε ακόμη πως κηδεία της 21χρονης Μαρίας θα τελεστεί αύριο στο κοιμητήριο της περιοχής…

Εμείς με τη σειρά μας, ευχόμαστε καλό ταξίδι στη γλυκιά Μαρία και κουράγιο στην οικογένειά της!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET