DIGITAL

Αυτά είναι τα 5 άτομα που κάθε κοπέλα «κατασκοπεύει» στο Facebook!

Όταν ο Zuckerberg αποφάσισε να λανσάρει το Facebook, το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν (πιστεύω) είναι πως θα αποτελούσε το κατάλληλο μέσο κατασκοπείας που θα βοηθούσε για να συλλέξουμε απαραίτητες πληροφορίες …χωρίς να μας καταλάβει κανείς. Έτσι λοιπόν, εάν έχει τύχει κάποιες φορές να χρησιμοποιήσεις το Facebook, αλλά και το Instagram, το Twitter, ακόμα και το […]

Neopolis Team

2 Ιανουαρίου, 2015

Όταν ο Zuckerberg αποφάσισε να λανσάρει το Facebook, το τελευταίο πράγμα που σκεφτόταν (πιστεύω) είναι πως θα αποτελούσε το κατάλληλο μέσο κατασκοπείας που θα βοηθούσε για να συλλέξουμε απαραίτητες πληροφορίες …χωρίς να μας καταλάβει κανείς. Έτσι λοιπόν, εάν έχει τύχει κάποιες φορές να χρησιμοποιήσεις το Facebook, αλλά και το Instagram, το Twitter, ακόμα και το LinkedIn, για «κακό» σκοπό, για πράγματα και γεγονότα που ήθελες να μάθεις εμμέσως, μην αισθάνεσαι τύψεις. Όλες το έχουμε κάνει για τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω άτομα:

Τον πρώην σου: Όλες έχουμε περάσει από αυτή τη φάση που φορέσαμε την στολή του ντετέκτιβ και πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά, αφότου χωρίσαμε και περάσαμε την πρώτη κατάθλιψη. Είτε λοιπόν ήσουν ακόμη πληγωμένη κι ήλπιζες για επανασύνδεση ή ακόμη τσαντισμένη κι εκνευρισμένη που σε χώρισε και σε ξεπέρασε από την επόμενη κιόλας μέρα, είναι πολύ φυσιολογικό να θέλεις να ξέρεις τι κάνει. Στην πρώτη περίπτωση κατασκοπεύεις τo profile του για τυχόν σημάδια που αποδεικνύουν πως δεν έχει βρει κάποια άλλη, άρα οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι προς το μέρος σου και στη δεύτερη περίπτωση θέλεις να δεις πως η ζωή του είναι χάλια μαύρα χωρίς εσένα.

Την καινούρια κοπέλα του πρώην σου: Από την στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις πως στη ζωή του πρώην σου παίζει καινούρια κοπέλα, ελπίζεις πως πρόκειται για κάτι πολύ περιστασιακό και πως μπροστά σου η συγκεκριμένη δεν έχει στον ήλιο μοίρα, μιας και είσαι πιο χαριτωμένη, πιο όμορφη, πιο στοργική και πιο καλή …σε όλα (ας είμαστε ειλικρινείς)! Για να το επιβεβαιώσεις όμως αυτό χρειάζεται να μάθεις αρκετές πληροφορίες για το άτομο της όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Και ποιος σου δίνει αυτή τη δυνατότητα; Φυσικά τα social media, κυρίως το Facebook και το Instagram. Αρχικά, ψάχνεις εάν έχετε κοινούς φίλους, καθώς μέσω αυτών μπορείς να μάθεις πράγματα σε περίπτωση που δεν έχει ανοιχτό profile, έπειτα τσεκάρεις φωτογραφίες, τόσο κοντινές όσο κι ολόσωμες και τέλος ανατρέχεις σε άλλου είδους λεπτομέρειες, όπως στις μουσικές της προτιμήσεις, σε φιλοσοφημένα status ή στον τρόπο που διασκεδάζει. Όλα είναι σημαντικά!

Την πρώην του αγοριού σου: Το μόνο που ξέρεις είναι το όνομα της και πόσο καιρό ήταν μαζί, άντε και γιατί χώρισαν. Πρόσφατα όμως ανακάλυψες κάποιες παλιές φωτογραφίες που ήταν μαζί, όταν ήταν μέσα στα μέλια και τα σορόπια, κι η αλήθεια είναι πως φαίνεται πολύ καλή. Η αντίπαλος σου αποδείχτηκε ισχυρή τελικά. Επομένως, η κατάσταση απαιτεί να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτή, τουλάχιστον τι κάνει τώρα στη ζωή της κι ελπίζεις να βρεις πως σπουδάζει στην επαρχία ή μετακόμισε πολύ μακριά ή έστω ότι δε μένει κοντά στο αγόρι σου, επίσης να είναι παντρεμένη με παιδιά ή έστω σε σχέση. Γενικώς, να ανακαλύψεις κάτι που θα σε καθησυχάσει πως δεν πρόκειται να γυρίσει στο αγόρι σου, τουλάχιστον πολύ σύντομα! Προφανώς δεν μπορείς να συλλέξεις αυτές τις πληροφορίες από το αγόρι σου, χωρίς να σε περάσει για τρελή, επομένως στρέφεσαι στα social media για αποδείξεις που δηλώνουν πως δεν αποτελεί επικείμενη απειλή για τη σχέση σου!

Κάθε γυναίκα με αισθητή παρουσία στα social media του αγοριού σου: Για αδερφές, ξαδέρφες και κολλητές ξέρεις. Προφανώς και δε σ’ ενοχλούν αυτές. Ποια είναι εκείνη όμως που κάνει like σε καθεμία φωτογραφία του αγοριού σου ξεχωριστά είτε Facebook είτε Instagram, σχολιάζει στις δημοσιεύσεις του, κάνει favourite στα tweets του και γενικά είναι ενεργή στα profiles του; Πρέπει να ανακαλύψεις λοιπόν την ταυτότητα της …διακριτικά. Πρόκειται για κάποια παλιά συμμαθήτρια ή συμφοιτήτρια, μήπως είναι κάποια συνάδελφος, κάποια παλιά γνωστή ή απλά η γειτόνισσα που τον έχει βάλει στο μάτι;

Την καινούρια σου σχέση: Όταν είναι ακόμα φρέσκα τα πράγματα και δε γνωρίζετε τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον, το πιο πιθανό είναι να τσεκάρεις το profile της νέας σου αγάπης για να επιβεβαιωθείς (όσο μπορείς) πως η χθεσινή βραδιά με τους φίλους του εξελίχθηκε έτσι όπως σου περιέγραψε και δεν πήρε κάποια τροπή που δεν ανέφερε, ή ακόμα και για να σιγουρευτείς πως δεν είναι πλέον φίλοι με την πρώην του, όπως σου δήλωσε τις προάλλες. Αποδεικτικά στοιχεία λοιπόν αποτελούν check-in, ύποπτα σχόλια και likes, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες έχει επισημανθεί. Τουλάχιστον αν σου βγει ανάξιος εμπιστοσύνης, να το μάθεις όσο είναι νωρίς.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET