ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 28/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, […]

Neopolis Team

28 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, απέφυγε σήμερα τις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες/συναδέλφους και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για το αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για εσένα ή όχι. Οι παρεξηγήσεις είναι προ των πυλών.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μην μπεις σήμερα σε καμία συζήτηση ή/και σε διαπληκτισμό με γονείς ή συγγενείς σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, όχι άκρη δεν θα βγάλεις, θα σου την πουν κι από πάνω. Καλύτερα στην ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θεωρήσεις πως μπορείς να πιέσεις το μυαλό σου στα άκρα απλά και μόνο γιατί σήμερα ξύπνησες με διαύγεια και διάθεση για δουλειά. Έλα, θυμήσου πως καταλήγουν αυτές οι μέρες… Ναι, σε έναν εξαντλητικό πονοκέφαλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όποιος/α κάνει το λάθος να σε αμφισβητήσει/προκαλέσει/εκνευρίσει σήμερα θα νιώσει σε ανύποπτο χρόνο τις δαγκάνες σου σαν μέγγενη να του/της σφίγγουν το λαιμό. Πρώτα χτυπάς και μετά ρωτάς…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Λέοντα, συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις να βάλεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις αδιέξοδες ερωτικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Ναι, πάλι σε βλέπω να γυρνάς σπίτι σου μόνο για να κοιμηθείς λίγες ώρες… Τι; Κουράστηκες; Έλα! Δεν θέλω τέτοια τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο έρωτας έχει πρόσωπο; Κάθε φορά που δημιουργείς μια ιδέα, που πετυχαίνεις στη δουλειά σου, που προσφέρεις ένα δώρο, όλα αυτά δεν είναι έρωτας; Δεν είναι εμπειρίες που θα μοιράζεσαι τώρα/στο μέλλον/ως το τέλος για να ανασύρεις τον έρωτα από τα βάθη κάθε ύπαρξης που αναπόδραστα θα βρεθεί στο δρόμο σου; Ζυγέ μέρες σαν τη σημερινή μπορείς να χαμογελάς που καταφέρνεις να ζεις τον έρωτα όχι σαν πρόσωπο, αλλά σαν υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι μια από τις μέρες εκείνες που καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο προτέρημα είναι να γνωρίζεις απʼ έξω και ανακατωτά όλες τις εξόδους κινδύνου από το κτίριο της δουλειάς σου. Ξέρεις από πού να ξεφύγεις αν δεν αντέξεις και χιμήξεις στον προϊστάμενο/ σου απαιτώντας αίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες είσαι ένα απόλυτα συγκρατημένο και λογικό πλάσμα. Όμως κάποιες μέρες, εντελώς απροειδοποίητα, βιώνεις εξάρσεις παρορμητισμού, για τις οποίες ξέρεις πως θα μετανιώσεις στο αύριο, αλλά δεν μπορείς να της αποτρέψεις στο σήμερα. Είπαμε είσαι συγκρατημένος/η, όχι και συγκροτημένος/η…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET