ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ο αστρολόγος σου πραγματικά θα επιθυμούσε να σου επιφύλασσε ένα πιο ευχάριστο tip για σήμερα. Όμως η ένταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο ή η τσαντίλα/απογοήτευση σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια επιστρέφουν ξαφνικά σήμερα, σαν […]

Neopolis Team

27 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο αστρολόγος σου πραγματικά θα επιθυμούσε να σου επιφύλασσε ένα πιο ευχάριστο tip για σήμερα. Όμως η ένταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο ή η τσαντίλα/απογοήτευση σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια επιστρέφουν ξαφνικά σήμερα, σαν να μην υπήρξε ποτέ το προηγούμενο διάστημα. Εντάξει, μια μέρα είναι. Θα την παλέψεις με το γνώριμο τρόπο: αφοσίωση στα καθήκοντα σου το πρωί, χαλάρωση στο σπίτι το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο έρωτας και ο ρεαλισμός μερικές φορές είναι ορκισμένοι αντίπαλοι κι ακόμη και το δυναμικό και ταχύτατο μυαλό σου δεν μπορεί να τους μονιάσει. Για κάποιους/ες Διδύμους σήμερα αυτή η αντιπαλότητα μπορεί να πάρει τη μορφή έντασης μέσα στη σχέση τους. Για άλλους/άλλες μπορεί να σημάνει την ανάγκη να λύσουν τα προβλήματα της μια και καλή. Για τους/τις ελεύθερους/ες ίσως και να πάρει τη μορφή ανακούφισης: “Αχ Θεέ μου, τι καλά που δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου!”

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, αυτό το φανατισμό που με τόση ευκολία ανασύρεις αυτές τις μέρες από τη δεξαμενή των συναισθημάτων σου, μάλλον θα τον συναντήσεις εκεί έξω, στο πρόσωπο μερικών (φίλοι, συνάδελφοι, γονείς) που προσπαθούν να σε δασκαλέψουν λες και είσαι μαθητούδι. Ξέρεις τι οφείλεις να τους απαντήσεις: Get a real life guys/girls!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα σε 3 προτάσεις: 1) Ο χρόνος σου είναι υπερπολύτιμος, μην τον σπαταλάς σε αναποφάσιστους ανθρώπους. 2) Σήμερα ο έρωτας πρέπει να προσφέρει ηδονή, απόλαυση, σωματική επαφή. Οτιδήποτε άλλο φαντάζει μπανάλ. 3) Το σώμα σου δεν αποτελείται από κυκλώματα και καλώδια. Δώσε του λίγο χρόνο να χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και κάθε φορά που πας να διεκδικήσεις ένα μικρό κομμάτι αυτονομίας και ανεξαρτησίας εκεί έξω, κάποιος/α (συγγενής ή σύντροφος) πάντα θα εμφανίζεται για να σε καθυποτάξει στο φόβο και την εξάρτηση. Όχι αυτή τη φορά. Αυτή τη φορά οπλοφορείς και έχεις το δάχτυλο στη σκανδάλη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αίσθηση εγκλωβισμού, αποκλεισμός του κόσμου από τις σκέψεις σου, αναμνήσεις που σε κατατρέχουν… Ναι, σήμερα είναι σωτήρια η εργασιομανία. Κι αν ενώ δουλεύεις πέσεις πάνω σε κανέναν/καμία που σου σπάει τα νεύρα μόνο που τον/την βλέπεις, μπορείς να ξεσπάσεις ελεύθερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ξεπερνάς (για σήμερα έστω) την υπαρξιακή περιχαράκωση στην οποία μόνος/η σου μπήκες αναζητώντας το επόμενο επαγγελματικό βήμα και απαιτείς πλέον ανανέωση εικόνων/προσώπων/καταστάσεων. Δώσε προσοχή σε τυχόν καινούργιους ανθρώπους που θα μπουν αυτές τις μέρες στη ζωή σου, η επαφή μαζί τους έχεις την ικανότητα να σε αλλάξει ριζικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτές τις μέρες έχεις την ευκαιρία, με την δυναμική σου γοητεία, να φέρεις με το μέρος σου υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, να διεκδικήσεις μια αύξηση ή μια μετάθεση/προαγωγή που καιρό λαχταράς, να ισχυροποιήσεις τη θέση σου στον εργασιακό σου χώρο ή, αν ψάχνεις για δουλειά, να πείσεις πως είσαι ο πλέον κατάλληλος/η. Εμπρός λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σκέφτεσαι άδειες, ταξίδια και μακρινούς προορισμούς; Το μυαλό σου τρέχει σε αμμουδιές ή απάτητες κορφές; Αιγόκερε έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα και σε έχει πιάσει μια τέτοια βιασύνη να τελειώσεις με όλες τις υποχρεώσεις σου, που κινδυνεύεις να γίνεις τσαπατσούλης/α…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Και θες και δεν θες ενδώσεις. Και σε κολακεύει το ενδιαφέρον και σε αφήνει λίγο αδιάφορο/η. Σε τι αναφέρομαι; Μα στην εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκείνον/η που συνεχίζει να σε κυνηγά εδώ και καιρό ή που είσαστε μαζί μέχρι που έκανε μια μεγαλειώδη κοτσάνα και σε πληγώσει. Ερώτηση κρίσεως: Αξίζει να του/της δώσεις (ακόμη) μια ευκαιρία;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι περισσότερες διαπροσωπικές σχέσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός απλού φλερτ) θα αποκτήσουν ένα ανάμικτο χαρακτήρα ένταση/πολέμου και γοητείας/σαγήνης. Από τη μια η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει σίγουρα πικάντικη γεύση, αλλά από την άλλη σε φοβάμαι μην μπερδέψεις λέξεις και προθέσεις και φας πάλι το κεφάλι σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET