ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 22/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα; […]

Neopolis Team

22 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Πολύ περισυλλογή έχει πέσει ρε παιδί μου. Και δεν εννοώ ότι δεν μιλάς σε άνθρωπο αλλά πως πίσω από κάθε κουβέντα, συζήτηση, χαμόγελο κρύβεις επιμελώς μια παλέτα μερικών χιλιάδων συναισθηματικών αποχρώσεων. Μην γκρινιάζει! Όταν δεν μπορείς να βρεις άκρη είναι που γίνεται ενδιαφέρουσα η ζωή, έτσι δεν έλεγες πάντα; Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Ακόμη και αν σήμερα πνιγείς στις αγκαλιές των φίλων και των οικείων σου, ακόμη κι αν καταφέρεις να διασκεδάσεις (που θα τα καταφέρεις αναμφίβολα), ένα τσίμπημα εκεί αριστερά, στο μέρος της καρδιάς θα το νιώσεις. Θα ήθελες τόσο πολύ να είσαι με κάποιον/α που έχασες για πάντα..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Αυτές τις μέρες θα νιώθεις ίσως να τσαντίζεσαι πιο εύκολα. Γιατί; Απλώς γιατί σʼ έχει κουράσει να βλέπεις φίλους και συνεργάτες να κινούνται γύρω σου πιο αργά και από κουτσή χελώνα σε κακοτράχαλη ανηφόρα. Και θες να ουρλιάξεις: «Ξυπνάτε ρε! Μας πήρε ο ύπνος!!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν απʼ τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κι αν υπάρχει ένα τεράστιο στοίχημα για όλους τους Καρκίνους είναι σταδιακά να δίνουν λίγη μεγαλύτερη αξία στην εκλογίκευση των καταστάσεων και να μην ευνοούν 101% το ένστικτο. Ίσως αν τις επόμενες μέρες αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια για μερικές συνεργασίες/σχέσεις στη ζωή σου να καταλάβεις την αξία αυτής της αλλαγής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, σου έχω ή δεν σου έχω πει να μην παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα λόγια των άλλων (σκέψου τον αστρολόγο να προσπαθεί να πάρει ένα δήθεν δασκαλίστικο ύφος); Κάθεσαι και χαλιέσαι πρωινιάτικο με τα παιχνιδάκια εκείνου/ης που σ’ ενδιαφέρει/ελκύει; Για πάρ’ το πιο χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει κρίση αυτοπεποίθησης. Ότι δημιουργείς, ο τρόπος που εργάζεσαι, τα αποτελέσματα της δουλειάς σου, σ’ όλα νομίζεις πως υστερείς και έχεις αποτύχει. Μην αυτοτιμωρείσαι και μη περιχαρακώνεσαι γιατί είσαι ικανός/η με το μυαλό σου να καταστρέψεις τη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μακάρι να μπορούσε κάποιος να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην ψυχή ενός/μιας Τοξότη. Μακάρι να αποδιδόταν με λόγια αυτό το κράμα ελευθερίας – προσδοκίας – απογοήτευσης που εναλλάσσονται σε όλα τα γεγονότα και τις σχέσεις της ζωής σου. Δεν είσαι άπιστος/η, δεν είσαι κακός/ή, απλά αναζητάς μια ένωση πέρα από τον έρωτα. Ζητάς το απόλυτο. Γι’ αυτό και όταν είσαι μόνος/η, νιώθεις σαν τον πιο μοναχικό άνθρωπο στο σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η διαφοροποίηση του τρόπου σκέψης σου σε σχέση με τις αποδεκτές νόρμες της κοινωνίας/των ανωτέρων σου/των γονιών σου, που γνωρίζεις κι ακολουθείς για πολλά χρόνια, δεν είναι η συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Όμως μπορείς να σκεφτείς για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό πιο μετά. Για την ώρα οφείλεις να συγκρουστείς με όποιον προσπαθεί να καλουπώσει τον προσωπικό σου τρόπο σκέψης με ένα άκαμπτο ιδεολογικό μπετόν. Ουστ ρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Άλλοι πορεύονται σε αυτή τη ζωή προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, μαζεύοντας χρήματα, χτίζοντας περιουσίες. Άλλοι όμως, όπως και του λόγου σου, πορεύονται προσπαθώντας να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, διαμορφώνοντας απόψεις και υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά τους. Μην ξεχνάς να διατυμπανίζεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά για εσένα σε κάθε ευκαιρία! Είναι σπάνια χαρίσματα για να τα τσαλαπατάς για τον οποιοδήποτε (σύντροφο, γονέα, φίλο).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα….

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET