ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, όταν αποφασίζεις να περιποιηθείς το σώμα σου αντί να το καταπονείς, μεταμορφώνεσαι σε μια φλεγόμενη μπάλα γοητείας. Ε, αποφάσισε το λοιπόν! Τι περιμένεις; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, […]

Neopolis Team

21 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, όταν αποφασίζεις να περιποιηθείς το σώμα σου αντί να το καταπονείς, μεταμορφώνεσαι σε μια φλεγόμενη μπάλα γοητείας. Ε, αποφάσισε το λοιπόν! Τι περιμένεις;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, μην τολμήσεις να χαραμίσεις ακόμη ένα βράδυ παρηγορώντας φίλους/ες που έχουν απογοητευτεί από την άτιμη κοινωνία και τον ψεύτη ντουνιά. Να τους πεις ότι η κλάψα πέθανε και το πρόγραμμα άλλαξε από Καζαντζίδη σε λάτιν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, μέσα στο άγχος της αναζήτησης του έρωτα ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα συμπαγή κύκλο φίλων. Όταν χάνεις την πίστη σου στη ζωή, αυτοί/ες είναι εκεί να σου δείξουν πως η αγάπη δεν είναι χαμένη κάπου εκεί έξω, αλλά είναι μέσα σου σαν μια καλοκαιρινή μελωδία που θα βρει αργά ή γρήγορα τον αποδέκτη της. Σήμερα αφιέρωσε τη μέρα σου σʼ αυτούς/ες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτές τις μέρες κατέβαλε μια έξτρα προσπάθεια. Αν θες να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές χτύπα σήμερα κιόλα την πόρτα του/της προϊσταμένου/ης σου. Αν θες να διαφημίσεις τη δουλειά σου στον κύκλο σου, αυτές τις μέρες το έχεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν υπάρχουν ακόμη άλυτα προβλήματα με συναδέλφους σου πρέπει να λυθούν άμεσα. Αν έχεις ιδέες ή προτάσεις για την δουλειά σου ή το ρόλο σου σʼ αυτή, τώρα πρέπει να τις μάθουν όσοι είναι πάνω από εσένα στην ιεραρχία. Με το να κοιτάς την οθόνη του υπολογιστή περιμένοντας να λυθούν μόνα τους αυτά τα ζητήματα απλά σπαταλιέσαι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ακόμη και οι αυστηρότεροι/ες των Αιγόκερων, αυτοί/ες που λένε πως απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, θα ξυπνήσουν σήμερα με μια λαχτάρα να υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. (Εντάξει θα μείνει μεταξύ μας, μην ανησυχείς…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις μάθει πια νʼ αναγνωρίζεις τα εσωτερικά προμηνύματα: πλησιάζει ο καιρός που θα επιβάλλεις ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και σʼ οικονομικές/επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως μʼ αυτή τη δαιμονισμένη σου ανάγκη για ταχύτατες αλλαγές, σε προειδοποιώ ειδικά για σήμερα: μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Εγώ θα επιμένω μέχρι να σου αποτυπωθεί έστω και ψυχαναγκαστικά. Η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν αποφασίζεις να πεις στον εαυτό σου: “Αξίζουμε για τόσο! Από εκεί κάτω δεν ασχολούμαστε!”. Τότε καταφέρνεις να είσαι έξω στον κόσμο, να διασκεδάζεις και να λάμπεις χωρίς να σκέφτεσαι ανθρώπους που σε απέρριψαν ή σε πλήγωσαν. Δεν έχεις μάθει πια πως κάποιος/α που είναι ενήλικας και παραμένει αναίσθητος/η δεν πρόκειται ν’ αλλάξει επειδή εσύ το επιθυμείς;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET