ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μην […]

Neopolis Team

18 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μην αφήνεις το μυαλό σου να σκοτεινιάσει με φοβίες για το μέλλον. Κάποτε πρέπει να καταλάβεις πως σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις οφείλεις να αντικαταστήσεις τον συνεχή έλεγχο του/της Άλλου/Άλλης με την εμπιστοσύνη. Κάνε από σήμερα μερικά δειλά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Λένε πως για να ανταπεξέλθει κάποιος/α σε σχέση με έναν/μια Καρκίνο πρέπει να είναι εξοπλισμένος/η με ιώβεια υπομονή και βουδιστική αυτοκυριαρχία. Σήμερα είναι από τις μέρες που ο/η σύντροφος σου θα δοκιμαστεί σε αυτές τις αρετές καθώς επιδίδεσαι στο αυτοκαταστροφικό σου hobby: Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Από την αποθήκη της ψυχής ξεπηδούν σήμερα αναμνήσεις (μην ανησυχείς όχι μόνο άσχημες). Σε γεμίζουν, σε κατακλύζουν, σε παρασύρουν. Πώς να συγκεντρωθείς στη δουλειά; Πώς να κάνεις κάτι άλλο παρά να νοσταλγείς;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Όσο περισσότερο μπερδεμένος/η αισθάνεσαι μέσα σου (μάλλον γιατί συνειδητοποιείς πλέον πόσο δύσκολο είναι κόψεις δεσμούς με συγγενείς ή/και φίλους, όσο νοσηροί και αν είναι) τόσο περισσότερο μοιάζεις στη δουλειά σου με υστερικό/ή καριερίστα που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο παρά για δύναμη, εξουσία, έλεγχο. Και μπορείς να φανταστείς πόσο συμπαθείς είναι τέτοιοι χαρακτήρες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Όταν το μυαλό σου και όλες οι αισθήσεις σου σού λένε ξεκάθαρα πως πολλά από τα πρόσωπα του άμεσου κοινωνικού σου κύκλου χρησιμοποιούν υποκριτικά τις λέξεις «φιλία», «επικοινωνία» και «στήριξη», τότε πώς να μην γίνεσαι ακόμη πιο καχύποπτος/η απʼ ότι είσαι από γεννησιμιού σου; Δεν μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί εκ νέου η στάση σου απέναντι στο χρήμα και την οικονομική εξασφάλιση. Αν έχεις πάρει το μονοπάτι της ενδοσκόπησης, θα νιώσεις ανακούφιση που έχεις αποκτήσει ένα αίσθημα αυτοεκτίμησης που καμία κρίση δεν μπορεί να αγγίξει. Αν όμως βρίσκεσαι ακόμη στο δρόμο του υλικού κέρδους, ετοιμάσου για επίπονες θυσίες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τις μέρες που ξυπνάς ήρεμος/η είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να καταλήγεις τη νύχτα να χρειάζεσαι από αλκοολούχα αφεψήματα μέχρι ταϊλανδέζικο μασάζ για να χαλαρώσεις. Και ύστερα σου λένε πως «Η δουλειά δεν είναι πεδίο μάχης…» και πως «Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο!»… Δεν τους στέλνεις όλους τους εξυπνάκηδες στα τσακίδια λέω εγώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αυτές τις μέρες καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοιτάξεις συνολικά τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της ζωής σου τα τελευταία χρόνια. Μήπως στο ισοζύγιο συναισθημάτων βγαίνεις χαμένος/η; Μήπως χρειάζεται να δουλέψεις τις σχέσεις σου βήμα βήμα αντί να αδειάζεις με μιας, από τον ερωτικό ενθουσιασμό σου ή στο όνομα της φιλίας, όλο σου το συναισθηματικό περιεχόμενο; Να γιατί μετά νιώθεις κενός/η ή/και προδομένος/η.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET