ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/05/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι θα ήταν υπέροχο να βρισκόσουν σε ένα άλλο μέρος […]

Neopolis Team

15 Μαΐου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι θα ήταν υπέροχο να βρισκόσουν σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη με λιγότερες σκοτούρες και περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως δεν είσαι και το να φαντασιώνεσαι αντί να δουλεύεις μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτό ήταν λοιπόν; Αυτές είναι όλες οι δυσκολίες του Πλούτωνα στον 8ο οίκο; Εργασιοθεραπεία – εξόντωση, παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου και η λυσσασμένη επιθυμία να καθιερωθείς στο χώρο που βρίσκεσαι; Εντάξει, μην γίνεσαι υβριστικός απέναντι στον Πλούτωνα αλλά ναι, είναι όλα αυτά και ως τώρα τα έχεις βγάλει πέρα άριστα. Σήμερα εκμεταλλεύσου την αύρα του μαχητή που αναδίνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι πάντα πρόκληση για έναν/μια Καρκίνο πως θα καταφέρει να ισορροπήσει στην καριέρα του, ανάμεσα στην ανάγκη του για εξασφάλιση και την απαίτηση για προκλήσεις. Τις επόμενες μέρες πιθανόν να αναβιώσει αυτός ο εσωτερικός πόλεμος με αφορμή, είτε μια προσωπική έκρηξη στον εργασιακό σου χώρο, είτε γιατί μαθαίνεις ξαφνικά πως οι προοπτικές στην τωρινή σου θέση ψαλιδίζονται επικίνδυνα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου θα σπάσει από τις σκέψεις! Κακοθυμία και προβληματισμός για τις επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Και δεν εννοώ μόνο τον έρωτα. Πόσο ευτυχισμένος/η αισθάνεσαι με τους/τις φίλους/ες σου τελευταία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Άτιμο πράγμα η ευστροφία όταν συνδυάζεται με το ένστικτο. Κι αν μπαίνει αυτό το πακέτο στο μυαλό ενός/μιας Σκορπιού, δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: α) να υποφέρει από την αργοπορημένη σκέψη των γύρω του/της – άρα τσαντίζεται με το παραμικρό ή β) σχεδιάζει πλάνα εξόδου ή αποδέσμευσης από φιλικές/συγγενικές σχέσεις με την πανουργία δαιμονίου. Εσύ που παίζεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν το βλέμμα μπορούσε να σκοτώσει, σήμερα θα ήσουν ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα στο κόσμο. Αφού εκπέμπεις αυτή την «είμαι ετόιμος/η για όλα» αύρα, δεν θα μου φανεί παράξενο αν προκαλέσεις επίτηδες καυγάδες σήμερα μʼ όποιον/α έχεις ανοιχτές παρτίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν οι συναισθηματικές σου κεραίες βρίσκονται σε κατάσταση υπερδιέγερσης (όπως σήμερα για παράδειγμα) είναι λες και οι γύρω σου το οσμίζονται και θέλουν ν’ αρπαχτούν από μια συμβουλή σου, μια άποψη ή να τους λύσεις τα προβλήματα τους λες και είσαι ο Χάρι Πότερ με το μαγικό ραβδί. Η απάντηση ενός/μιας σοφού/ης Αιγόκερου θα ήταν: “Έχω τα δικά μου προβλήματα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε να αυξήσεις τις δόσεις εργασιοθεραπείας τις επόμενες μέρες γιατί στο μυαλό σου τριγυρίζουν τόσες τρελές και παλαβές σκέψεις, που πάνω στην σύγχυση σου μπορεί να κάνεις πράγματα ή να ξεστομίσεις λόγια που θα τα μετανιώσεις. Πρόσεχε…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Να ξέρεις πως το ερώτημα φίλοι ή εραστές μετατρέπεται πολύ εύκολα σε φίλοι ή εχθροί. Μπορεί να ελπίζεις ότι κρατώντας μια επαφή με κάποιον/α που έχετε ερωτικό παρελθόν μπορεί να αποβεί επικερδές και για τους δύο, όμως πάντα ο ένας ερωτεύεται λίγο περισσότερο απʼ τον άλλο (μπορεί να είσαι εσύ ή κι ο/η άλλος/η). Κι αυτός είναι πονά ακόμη περισσότερο από τα ημίμετρα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET