ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 12/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Θα πρέπει να περιμένεις πεσμένες σωματικές αντοχές […]

Neopolis Team

12 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Θα πρέπει να περιμένεις πεσμένες σωματικές αντοχές σήμερα. Συνέπεια αυτού είναι να εξαντλείται και η υπομονή σου με μεγαλύτερους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Ταύρος στερείται υπομονής καταλήγει να ξεσπάει ανεξαιρέτως στους γύρω του/της. ΣΤΟΠ! Όταν βλέπεις ότι χάνεις την ψυχραιμία σου βγες να σε χτυπήσει λίγος φρέσκος αέρας ή βάλε τʼ ακουστικά σου κι άκου μουσική. Θα μετανιώνεις αύριο για ό,τι ξεστομίσεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, φρόντισε να περάσεις με ηρεμία τη σημερινή μέρα. Ναι, με αυτό εννοώ να κάνεις και ένα δύο πράγματα για τον εαυτό σου και το σώμα σου και να μην τρέχεις σαν 15χρονο πίσω από τέσσερις διαφορετικές παρέες προσπαθώντας να αρέσεις σε όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι μια από αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε μια μάχη με τον εαυτό σου. Είτε το θες, είτε όχι καλείσαι να ορθοποδήσεις ψυχολογικά/επαγγελματικά μόνος/η σου κι αυτό σημαίνει πως συναισθηματικοί δεσμοί με την οικογένεια σου αλλά και η στήριξη που απολάμβανες, πλέον σου φαίνονται σαν φυλακή. Εσύ εναντίον του κόσμου λοιπόν…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν οι σκέψεις περιφέρονται ανεξέλεγκτες σαν τρενάκια του λούνα παρκ και σου προξενούν πονοκέφαλο, τότε είναι που ψάχνεις απεγνωσμένα μια σταθερά έξω από εσένα, κάτι για να επικεντρωθείς σʼ αυτό και να πάψεις να σκέφτεσαι. Ναι η δουλειά είναι μια λύση. Μια μίνι απόδραση μακριά από την πόλη επίσης. Το σεξ η καλύτερη. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι από τις μέρες που θα ήθελες να κατεβάσεις όλα τα τηλέφωνα, να κλειστείς μέσα στο σπίτι, να τρως ότι χαζομάρα υπάρχει στο ντουλάπι και να βλέπεις σε επανάληψη τις αγαπημένες σου ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Επειδή όμως πάλι θα βρίσκεσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο που αγαπάς να μισείς, προσπάθησε να μην ξεσπάσεις την ένταση σου σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα για τα νεύρα σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σίγουρα αυτές τις μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα στον επαγγελματικό στίβο, να επιβεβαιωθείς για τις προσπάθειες σου, να εργαστείς σαν να κρέμεται από τα χέρια σου η τύχη όλης της εταιρίας. Που φτάνει ο άνθρωπος για να βρει υποκατάστατα για τη συναισθηματική του δίψα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα διερωτήσεις και φιλοσοφικά ερωτήματα του στυλ «Πως θα ήταν η ζωή μου αν…;» ή «Οδηγεί πουθενά αυτή η επαγγελματική ρουτίνα που έχω επιλέξει;». Και δεν οδηγούν πουθενά και θα σε αποσπούν από την πιεστική εργασιακή σου ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, επιθυμώ αγωγή κοσμιοτάτη αν τύχει και συναντήσεις κάποια πρώην ερωτική σου περιπέτεια. Όχι, δεν εννοώ πάλι να το παίζει κουλ, αδιάφορος/η και «δεν έγινε και τίποτα ρε αδερφέ, πάλι φιλαράκια!». Εννοώ, έτσι για αλλαγή, να δείξεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του/της άλλου/ης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μερικά από τα ζητήματα που περιστρέφονται στο μυαλό σου μέρες σαν τη σημερινή: «Θέλω να βρεθώ σε υψηλότερο πόστο στην ίδια εταιρία ή μήπως χρειάζομαι ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επαναστατικό και να αλλάξω τελείως την επαγγελματική μου ταυτότητα;»… Κρόνος στον 10ο οίκο σου λέγεται όλο αυτό το μπάχαλο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ζήτημα 1ο: Το σώμα σου δεν αποτελείται από ηλεκτρικά κυκλώματα και εξαρτήματα, άρα δεν μπορείς να βγεις εκεί έξω να αγοράσεις ανταλλακτικά γιʼ αυτό σαν να είναι κανένα αυτοκίνητο. Πρόσεξε το αυτές τις μέρες! Ζήτημα 2ο: Χρειάζεσαι άμεσα κοινωνική αλληλεπίδραση και να ξεχαστεί το μυαλό σου από τις υποχρεώσεις σου! Δρομολόγησε το άμεσα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μάλλον πρέπει νʼ αρχίσει να σʼ απασχολεί λίγο περισσότερο το ζήτημα των χρημάτων και της οικονομικής σου ασφάλειας. Ή να το θέσω εναλλακτικά: πως είναι η κατάσταση των λογαριασμών και των πιστωτικών σου καρτών αυτές τις μέρες; Πόσο σίγουρος/η αισθάνεσαι πως θα συνεχίσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου; Χμ… Δεν μʼ αρέσει το ύφος σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET