ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, αυτές τις μέρες το μυαλό σου τεμαχίζεται σε δαιδαλώδεις διαδρόμους ενώ παρελθόν και παρόν μπλέκονται σαν ναυτικοί κόμποι. Τη μια στιγμή ονειρεύεσαι κι ελπίζεις πως θ’ αλλάξει αυτή η ανιαρή (κενή από έξαψη) καθημερινότητα και την επόμενη θέλεις απλώς να κλειστείς σπίτι σου, να τρως σοκολάτες και ν’ ακούς μουσική […]

Neopolis Team

5 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, αυτές τις μέρες το μυαλό σου τεμαχίζεται σε δαιδαλώδεις διαδρόμους ενώ παρελθόν και παρόν μπλέκονται σαν ναυτικοί κόμποι. Τη μια στιγμή ονειρεύεσαι κι ελπίζεις πως θ’ αλλάξει αυτή η ανιαρή (κενή από έξαψη) καθημερινότητα και την επόμενη θέλεις απλώς να κλειστείς σπίτι σου, να τρως σοκολάτες και ν’ ακούς μουσική ή να βλέπεις TV μέχρι τελικής πτώσης… Ο αστρολόγος σου ανησυχεί! Πες του πως αντέχεις λίγο ακόμη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι φοβερό πως καταπιέζεσαι να μπεις σε mood έρωτα και φλερτ – λες και από αυτό εξαρτάται η επιβίωση σου. Ναι, καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι κάτι να σου τονώσει το ηθικό αλλά δεν σου είπαν οι γονείς σου πως αυτά τα πράγματα δεν βιάζονται αλλά προκύπτουν φυσικά; Για σύνελθε και βγες έξω με σκοπό αρχικά να διασκεδάσεις και να χαμογελάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ίσως ήδη σου την έχει σπάσει τόσο η κατάσταση που επικρατεί μέσα στις οικογενειακές σχέσεις τελευταία, που έχεις αρχίσει να χτυπάς οικειοθελείς υπερωρίες στη δουλειά ή να φεύγεις το πρωί πριν ξυπνήσουν όλοι και να επιστρέφεις το βράδυ αφού έχουν κοιμηθεί. Καλά κάνεις! Μην έχεις ενδοιασμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν κάποιος σου έδινε στο χέρι ένα αεροπορικό εισιτήριο και αρκετά χρήματα για τα πρώτα σου έξοδα εκεί που θα προσγειωθείς, πιθανόν θα είχες ήδη υποβάλλει την παραίτηση σου από την δουλειά, θα είχες χαιρετήσει φίλους/ες και συγγενείς και θα την είχες κάνει! Ναι, τόσο πνίγεσαι σήμερα από την ρουτίνα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Για κάθε χάρη, συμβουλή, θέλημα που θα σου ζητήσουν σήμερα προσπάθησε να σε παρακαλώ να σκεφτείς πριν πεις το «Ναι» πόσες από τις δικές σου υποχρεώσεις θα πάνε πίσω. Δεν είναι και λίγες, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, προσπάθησε να αποφύγεις σήμερα σημαντικές συζητήσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους συνεργάτες σου. Γιατί; Μα είναι αδύνατον να γίνει διάλογος όταν οι συνομιλητές σου έχουν ήδη διαμορφωμένη άποψη και δεν υποχωρούν από αυτή. Άσ’ το για άλλη μέρα ρε παιδί μου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το κεφάλι σου μοιάζει όλο και περισσότερο μια εγκεφαλική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Έχεις ιδέες, έχεις διάθεση να συνεισφέρεις πρωτοτυπία και φρέσκες απόψεις στη δουλειά σου και έχεις εγκλωβιστεί σε μια ρουτίνα που μοιάζει με κλουβί που όλο και στενεύουν τα κάγκελα του. Ναι για τόσα νεύρα λέμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η έκβαση του μέλλοντος στις παρούσες συνθήκες (επαγγελματικά μιλώντας τουλάχιστον) φαντάζει απολύτως αβέβαιο. Και η μαγκιά του Σκορπιού; Κοιτάζεται στον καθρέφτη και ξέρει πως όπως κι αν είναι αυτό το μέλλον, αυτός/η θα παραμείνει στην επιφάνεια. Χαμογελαστός/η ξεκινά τη μέρα του/της.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα μπορείς ελεύθερα να εκτονώσεις όλη σου την ένταση μέσα στον εργασιακό χώρο, στον/στην προϊστάμενο σου ή στον πρώτο άγνωστο που περπατά εκεί έξω και θα σου δώσει αφορμή. Οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, αρκεί όταν γυρίσεις σπίτι να μην έχεις ούτε ένα ίχνος θυμού. Καυγάδες με οικείους σήμερα πληρώνονται με αίμα και δάκρυα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ε τι να κάνουμε; Το μυαλό σήμερα δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στο φρενήρη ρυθμό της ρουτίνας σου. Μʼ αυτό ως δεδομένο πως θα καταφέρεις να κρύψεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι το γραφείο σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, υπάρχει μόνο μια λέξη που δεν θες να ακούσεις σήμερα, το “Όχι”. Αν τύχει (ω μη γένοιτο) και εμπλακείς σε καμία διαφωνία να είσαι προετοιμασμένος/η για νεύρα σε μέγεθος υπερωκεάνιου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι εκνευριστικό να συναισθάνεσαι πάντα τις αγωνίες των γύρω σου και όταν νιώθεις εσύ την ανάγκη να γίνεις το κέντρο της προσοχής, να μιλήσεις ή να ζητήσεις μια συμβουλή, να σε κατηγορούν πως είσαι εγωιστής/εγωίστρια και να απορρίπτουν τους προβληματισμούς σου σαν «παιδιάστικους» ή «ανόητους». Αντί να εκνευρίζεσαι μήπως νʼ αλλάξεις πρόσωπα στη ζωή σου σίγα σιγά…

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET