Αυτό είναι το μέγεθος στήθους που κάνει κάθε άντρα να ...πετά την σκούφια του!


Το στήθος είναι ένα από τα πιο αισθησιακά και σεξουαλικά σημεία στο σώμα μίας γυναίκας. Έχει τη δύναμη να σαγηνεύσει έναν άντρα και να τον κάνει να φαντασιωθεί ό,τι πιο ...τολμηρό μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Ωστόσο, είναι σωστή η αντίληψη που έχουμε τόσα χρόνια, πως όσο μεγαλύτερο είναι το στήθος μιας γυναίκας, τόσο πιο ποθητή γίνεται αυτή στα μάτια των αρσενικών;

Η έρευνα που ακολουθεί έρχεται να δώσει τις απαντήσεις που ζητάμε, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να κάνουν πολλούς πλαστικούς χειρουργούς να αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή της δημοσίευσής της.

Η εν λόγω έρευνα που λέτε, πραγματοποιήθηκε σε 1.000 Ευρωπαίους και 1.000 Αμερικανούς ανεξαρτήτως φύλου, ρωτώντας τους ποιο είναι για αυτούς το ιδανικό μέγεθος στήθους που θα έπρεπε να διαθέτει μία γυναίκα. 

Οι ερευνητές συνέλεξαν τις προτιμήσεις του δείγματος κι επιχείρησαν να τις συγκρίνουν με τα μεγέθη στήθους που απαντώνται στη μέση γυναίκα, στις περιοχές τις οποίες εξέτασαν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της έρευνας, το 54% των αντρών και το 60% των γυναικών, προτιμούν το μέτριο-κανονικό μέγεθος στήθους. Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώθηκε πως ένα μεγάλο ποσοστό τόσο αντρών όσο και γυναικών, θεωρούν οτι το μεγάλο στήθος είναι και το ιδανικό (35% των αντρών και 31% των γυναικών για την ακρίβεια), ενώ μόλις το 11% των αντρών και το 9% των γυναικών πιστεύουν ότι το μικρό στήθος δείχνει περισσότερο σεξουαλικό και ποθητό.

Εμβαθύνοντας λίγο στα αποτελέσματα της έρευνας, επισημαίνεται πως οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το μεσαίο στήθος τόσο για τα προβλήματα που προκαλεί στη μέση το μεγάλο μπούστο, όσο και για τα σεξιστικά σχόλια που ακούν συχνά πυκνά, κατά τη διάρκεια καθημερινών κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Για να είμαστε και πιο ακριβείς, οι ερευνητές ζήτησαν από το δείγμα να επιλέξει το καταλληλότερο μέγεθος στο σουτιέν μιας γυναίκας. Περισσότεροι από τους μισούς απάντησαν ότι το C είναι το ιδανικότερο νούμερο για σουτιέν, το 26% προτίμησε το Β, ενώ μόλις το 2% των ερωτηθέντων επίλεξε το Α.

Απ' οτι φαίνεται λοιπόν κι από τα συνολικά ευρήματα της έρευνας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως στις περισσότερες χώρες ταυτίζονται μ' ένα μέγεθος στήθους C, όταν ο μέσος όρος κυμαίνεται στο Β.

Αποδεικνύεται έτσι, πως οι ερωτηθέντες έχουν στο μυαλό τους το μεσαίο μέγεθος σε λιγάκι πιο αυξημένα επίπεδα απ' ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα.

Tέλος και για να δώσουμε μια πιο αισιόδοξη νότα στην έρευνα, ένα συντριπτικό ποσοστό των αντρών δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το στήθος της συντρόφου τους (69,7% για την ακρίβεια), όταν δυσαρεστημένο είναι μόλις το 9,4%.

Πράγμα που σημαίνει πως το ...μέγεθος δεν είναι το Α και το Ω μέσα σε μία σεξουαλική σχέση. Ούτε για τους μεν, ούτε για τους δε...

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Αθανασία Βιδάλη