ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 27/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, οι άνθρωποι έχουν σημασία από σήμερα και όχι η […]

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι, οι άνθρωποι έχουν σημασία από σήμερα και όχι η δουλειά σου, τα άγχη σου ή τα χρήματα (που θες, που σου λείπουν, που ζητάς…). Γίνεσαι κοινωνικό ον ξανά και σʼ αρέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι περισσότερο από συνηθισμένο να παίζονται υπόγεια παιχνίδια εξουσίας σε κάθε εργασιακό χώρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτά που σπάνε τα νεύρα κάθε Δίδυμου εκεί έξω. Αυτές τις μέρες ετοιμάσου γιατί δεν αποκλείεται να πέσει στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο. Και ποιος σε κρατάει μετά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα…); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ’ αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τις επόμενες μέρες έχεις μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια σου, να κάνεις τρέλες, να αποδεσμευθείς από συναισθηματικά αναχώματα που βάζεις στον εαυτό σου για να ικανοποιείς τους γύρω σου (γονείς, σύντροφο, αδέρφια, συναδέλφους). Αν δεν ξανανιώσεις μόνος/η σου κανείς δεν θα το κάνει για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορείς να αφήσεις όλους τους γύρω σου να προσπαθούν να βρουν τρόπους να περάσουν όμορφα ξοδεύοντας χρήματα και χρόνο και φυσικά προσθέτοντας κι άλλο άγχος στη κούτρα τους. Ξέρεις πως ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες στη ζωή σου που μπορείς να περάσεις καλά στην ακριβή τους παρέα. Κι έτσι σʼ αρέσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά σήμερα θα αφιέρωνες χρόνο στον εαυτό σου, θα προσπαθούσες να ηρεμήσεις με καλή παρέα και να δώσεις μερικές ανάσες στο σώμα και το μυαλό σου. Όμως υπάρχει ένα πρόβλημα. Αν μείνεις απόλυτα μόνος/η σήμερα, δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις. Αμφιβολίες για το που πάει η επαγγελματική σου ζωή να το λένε; Δεύτερες σκέψεις να το λένε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

«Εγώ αποφασίζω, εγώ ορίζω, εγώ επιλέγω!», να ποια είναι τα τρία ρήματα των επόμενων ημερών! Γιατί αρκετά υποχώρησες, προβληματίστηκες και ασχολήθηκες με προβλήματα άλλων αυτές τις μέρες. Γιατί στη τελική έτσι σʼ αρέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι αδύνατο να βγάλει κανείς άκρη από το κουβάρι σκέψεων, φόβων, στόχων και ανικανοποίητων θέλω που γυροφέρνουν σαν σβούρα στο κεφάλι σου. Σε προτρέπω πάντως να μην δείχνεις φάτσα φόρα τους προβληματισμούς σου γιατί κάποιοι/ες στη δουλειά σου ή την οικογένεια σου περιμένουν να πατήσουν πάνω στην αβεβαιότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια Αιγόκερως συχνά ταυτίζει τα όνειρα με τις φιλοδοξίες. Όμως η φιλοδοξία συμβολίζει συνήθως έναν στόχο στα μέτρα του πραγματοποιήσιμου και απαιτεί σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Όμως ονειρεύομαι σημαίνει στοχεύω πέρα και έξω από ένα σετ συγκεκριμένων συνθηκών – σημαίνει πιστεύω στο αδύνατο, στο αδιανόητο, στο φαινομενικά απρόσιτο. Τα όνειρα μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά και αυτό το έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές κανείς τον τρόπο σκέψης σου και τις ιδέες σου τοτέμ που πρέπει οι κοντινοί σου άνθρωποι να προσκυνούν αν θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου. Αν λειτουργείς σήμερα με τέτοιο τρόπο πως περιμένεις: α) να μην φορτίζεις με ένταση όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου ή β) να μην προβάλλεις όλες τις φοβίες σου πάνω στους γύρω σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Προσπάθησε να εκμεταλλευθείς την πνευματική σπιρτάδα της ημέρας για να προχωρήσεις όσο περισσότερες υποχρεώσεις στον εργασιακό σου χώρο (θα σου ελευθερώσει πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για την υπόλοιπη εβδομάδα). Μην αναλωθείς πάλι σε εξωτικά ταξίδια του μυαλού – ξέρεις από αυτά που φαντασιώνεσαι πως η καρέκλα του γραφείου είναι κάθισμα αεροπλάνου και ο καφές πάνω στο γραφείο σαμπάνια που σερβίρουν στην πρώτη θέση…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET