fbpx

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς με τίποτα, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Στις μέρες μας την εμπιστοσύνη δύσκολα τη βρίσκεις εκεί έξω. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι φύσει καχύποπτος άνθρωπος, αλλά πραγματικά είναι σπάνιο να εμπιστευτεί κανείς απόλυτα έναν άλλο άνθρωπο από την στιγμή που αμφιβάλλει ακόμη και για τον εαυτό του. Το πόσο έμπιστος μπορεί να είναι κάποιος ή όχι, είναι μέρος της προσωπικότητάς του που έχει προκύψει μεταξύ άλλων από την οικογένεια και τις αξίες, αλλά και τις επιρροές από το κοντινό του περιβάλλον.

Υπάρχει βέβαια και η αστρολογία που ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο και κατηγοριοποιεί τα ζώδια στο πόσο έμπιστα ή όχι είναι. Υπάρχουν ορισμένα ζώδια στα οποία μπορείς σίγουρα να βασιστείς και να εμπιστευτείς περισσότερο από κάποια άλλα, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς με τίποτα, ανάλογα με το ζώδιό σου:

 Καλέ μου Κριέ, ού μπλέξεις με Αιγόκερω 

Σαν Κριός είσαι άνθρωπος που σπας τους κανόνες, εκεί που ο Αιγόκερος θέλει να σου θέτει όλο και περισσότερους. Απ’ ότι καταλαβαίνεις, αυτή δεν είναι η πιο υγιής και ιδανική σχέση που θα μπορούσες να ζητήσεις. Αρχικά θα σε ιντριγκάρει η όλη κατάσταση, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβεις ότι δεν μπορείτε να συνυπάρξετε εσείς οι δυο μαζί, πόσο μάλλον να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον.


  Ταύρε μου, δε θα συνεννοηθείς ποτέ με έναν Υδροχόο 

Δεν μπορείς να τον καταλάβεις καθόλου όμως, όπως κι εκείνος εσένα. Όταν συναντώνται οι δρόμοι σας, ο ένας προσπαθεί συνεχώς να κυριαρχήσει στον άλλο κι επειδή κανείς δεν το καταφέρνει απόλυτα, συγκρούεστε και η εμπιστοσύνη σας κλονίζεται.


 Δίδυμε, το τελευταίο που σου έλειπε είναι το δράμα του Σκορπιού 

Ο Σκορπιός δεν είναι ζώδιο που διαχειρίζεται εύκολα, η αλήθεια να λέγεται. Προκαλεί περιττό δράμα, αναστάτωση και ανησυχία από το πουθενά που ακόμη κι ο κυκλοθυμικός Δίδυμος δεν μπορεί να υποφέρει. Απ’ ότι καταλαβαίνεις λοιπόν η μεταξύ σας σχέση δεν έχει και πολλές πιθανότητες να επιβιώσει.


 Ευαίσθητο Καρκινάκι, ούτε να το σκεφτείς με Τοξότη 

Ο Τοξότης είναι πολύ αντιφατικός και αλλοπρόσαλλος για να τον αντέξει ο καθωσπρέπει και τυπικός κατά τα άλλα Καρκίνος. Στον Καρκίνο αρέσει η σταθερότητα και η σιγουριά, χαρακτηριστικά που κάθε άλλο παρά έχει ο Τοξότης. Η σχέση μεταξύ τους είναι καταδικασμένη να αποτύχει.


 Λέοντα, τέτοια απογοήτευση μόνο οι Ιχθείς 

Ένας Ιχθύς πάντα θα απογοητεύει ένα Λέοντα. Δεν είναι κακός χαρακτήρας, αλλά τα ψαράκια έχουν τόσο διαφορετική προσωπικότητα από τα λιοντάρια που απλά η κατάσταση μεταξύ τους δεν παλεύεται. Ο Λέων είναι λαμπερός, φλογερός και ηγετικός. Οι Ιχθείς είναι μυστικοπαθείς και ονειροπόλοι. Οι διαφορές μεταξύ σας παραείναι μεγάλες. Για ποια εμπιστοσύνη μου μιλάς;


 Ο Παρθένος μόνο γνωστός μπορεί να είναι μ’ ένα Ζυγό  

Ο Παρθένος άθελά του γίνεται εκκεντρικός μερικές φορές, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου μα καθόλου στο Ζυγό. Ο Παρθένος κι ο Ζυγός τα πηγαίνουν καλά μονάχα όταν είναι από μακριά, άρα με λίγα λόγια δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε καθημερινή βάση μεταξύ τους.


Ζυγέ μου, μην το κουράζεις με τον Παρθένο 

Εδώ από ότι καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν αλλάζουν και πολύ. Και για το Ζυγό είναι ο χειρότερος συνδυασμός να μπλέξει μ’ έναν Παρθένο. Ακριβώς επειδή και οι δύο είναι ιδιόρρυθμα άτομα δεν μπορούν να μεταφέρουν πληροφορίες ο ένας στον άλλο, χωρίς να υπάρξει καχυποψία κι έλλειψη αξιοπιστίας κι από τις δύο μεριές.


 Σκορπιέ, πάντα θα βρίσκει λόγο να σε εκνευρίσει ο Δίδυμος 

Κι εδώ δεν υπάρχει διαφοροποίηση. Ο Σκορπιός δεν την παλεύει ούτε στο ελάχιστο δίπλα σε ένα Δίδυμο. Δεν ξέρεις απόλυτα το γιατί, απλά δεν μπορείς. Δε λειτουργείτε καλά μαζί ούτε ως φίλοι, ούτε ως ζευγάρι. Δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς κι εκείνος με τη σειρά του δε σε εμπιστεύεται, οπότε φτάνουμε σε ένα αδιέξοδο.


Τοξότη, η υπομονή σου εξαντλείται με τον Υδροχόο 

Ως Τοξότης δεν έχεις ούτε την υπομονή ούτε τη διάθεση να αντέξεις έναν Υδροχόο. Όχι μόνο δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά μάλιστα τον βρίσκεις παγερά αδιάφορο και ξενέρωτο για τα δεδομένα σου.


Αιγόκερε, με ηρεμιστικά ίσως να παλεύεις τον οτινανισμό του Υδροχόου 

Ο Αιγόκερως μοιάζει πολύ με τον Καρκίνο. Είναι τελειομανής, θέλει να έχει τα πάντα σε σειρά κι ετοιμότητα κι αν κάτι δεν πάει όπως θέλει, παθαίνει κοκομπλόκο. Καμία σχέση με τον Υδροχόο δηλαδή. Τα δύο ζώδια είναι τόσο διαμετρικά διαφορετικά που δεν μπορούν να τα βρουν με τίποτα.


Υδροχόε, ούτε μέχρι τη γωνία δεν πας με τον Ταύρο 

Αφού πολλά είναι τα ζώδια που δεν μπορούν να υποφέρουν τον Υδροχόο, πρέπει κι εκείνος να βρει ένα ζώδιο να βγάλει το άχτι του κι αυτό είναι ο Ταύρος. Σχεδόν στα περισσότερα πράγματα, είναι αδύνατο να τα βρουν ένας Υδροχόος με έναν Ταύρο που δημιουργεί χάσμα κι έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους οπότε κι εκεί τελειώνουν όλα.


Ιχθύ μου, θα σε κάνει κομματάκια ο Λέοντας 

Κι εδώ ταυτίζονται τα πράγματα. Από τη μία έχουμε τον Ιχθύ που είναι chill και στο δικό του κόσμου κι από την άλλη το Λέοντα που είναι μονίμως στην τσίτα. Δεν μπορεί να υποφέρει ο ένας την στάση του άλλου οπότε προς αποφυγή δράματος, καλύτερα να μη συνάψεις ποτέ σχέση, φιλική ή ερωτική, με ένα Λέοντα.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET