BINGE WATCHING

«You»: Ο Joe θα πάρει αυτό που του αξίζει στο τέλος της σειράς, σύμφωνα με τη δημιουργό!

Και πολύ θέλουμε να το δούμε να συμβαίνει.

Δήμητρα Πραντάλου

21 Ιανουαρίου, 2020

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς από την στιγμή που παρακολουθήσαμε τη δεύτερη σεζόν, έχουμε κολλήσει ακόμα περισσότερο με το «You». Ήμασταν έτσι κι αλλιώς φανατικοί της σειράς, τα τελευταία επεισόδια όμως ήταν ένα διαμαντάκι και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια, για την οποία ήδη μιλούν πολλοί. Μαζί κι εμείς.

Στο διαδίκτυο οι θεωρίες για την πλοκή της ιστορίας παρακάτω και κυρίως για τη μυστηριώδη γειτόνισσα που θα κάνει άνω κάτω τη ζωή του Joe και της Love, είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο. Η φάση μας θυμίζει λίγο La Casa de Papel, τότε που όλοι σπάγαμε το κεφάλι μας για την τρίτη σεζόν και το αν θα βλέπαμε μια ακόμη ληστεία ή όχι.

Η δημιουργός της σειράς, που λέτε, έχει πετύχει ένα μεγάλο στοίχημα, αν σκεφτεί κανείς πως η ιστορία ξέφυγε από εκείνη του βιβλίου. Γι’αυτό και κανείς δεν είναι σε θέση να ξέρει τι θα ακολουθήσει, αλλά κυρίως ποιο θα είναι το τέλος του φόκιν εκνευριστικού serial killer (στην κόλαση να καεί βασικά), που παρ΄όλο που θέλει να πείσει τον εαυτό του πως άλλαξε, συνεχίζει ακάθεκτος το dirty παιχνίδι του.

Προσωπικά, μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς τρόπους για το τέλος του Joe Goldberg, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ποιο είναι εκείνο που του αξίζει περισσότερο. Ας πούμε, μια καλή ιδέα είναι να κλειστεί για πάντα στο γυάλινο κουτί από κάποιονόπως από την αδερφή της Delilah που σκότωσε η psycho partner του Joe ως εκδίκηση–  και να μην του δείχνει καθόλου έλεος.

Μακάρι να ήμασταν στο μυαλό της, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα φτιάξει η δημιουργός της σειράς, Sera Gamble, για την τύχη του τύπου. Αυτό που γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά είναι ότι θα πάρει αυτό που του αξίζει, και μάλιστα όπως η ίδια δήλωσε, θα είμαστε κάτι παραπάνω ευχαριστημένοι από τη μοίρα του Joe.

«Δεν είμαι σίγουρη πως το να πέθαινε ο Joe, θα τον απάλλασσε από τα προβλήματα», είπε η Gamble και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα λυτρωθεί έτσι απλά από τις αποτρόπαιες πράξεις του, και όπως πρόσθεσε, «γεννήθηκε για να μπορέσουμε να τον κάψουμε» . Θέλει βασανιστήρια ο τύπος, δε νομίζετε;

Από την άλλη, ούτε ο Pen Badgley που υποδύεται τον Joe, δεν ξέρει τι θα απογίνει. Όπως είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight, ξέρετε εκεί που τα έκανε μαντάρα και αποκάλυψε καταλάθος τον ρόλο της Love, ο Joe περνάει όλες αυτές τις εμπειρίες και πλέον του αξίζει καλύτερο. Γελάει ο κόσμος. 

«Ο Joe χρειάζεται δικαιοσύνη, αλλά τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει φυλακή; Σημαίνει θάνατο; Δεν ξέρω

Ας το παραδεχτούμε, θα καούμε μέχρι να έρθει η τριτή σεζόν.

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET