ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που όλοι λατρεύουν πάνω σου, ανάλογα με το ζώδιο σου!

Είναι το όμορφο χαμόγελό σου ή η γοητευτική προσωπικότητά σου; Μήπως είναι το γεγονός ότι αγνοείς σε όλη σου τη ζωή, τι είναι εκείνο που τραβάει τους άλλους πάνω σου, που σε κάνει μοναδικό; Λάτρης ή όχι των ζωδίων, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που έχουν άνθρωποι που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο […]

Θεώνη Σταματοπούλου

1 Σεπτεμβρίου, 2016

Είναι το όμορφο χαμόγελό σου ή η γοητευτική προσωπικότητά σου; Μήπως είναι το γεγονός ότι αγνοείς σε όλη σου τη ζωή, τι είναι εκείνο που τραβάει τους άλλους πάνω σου, που σε κάνει μοναδικό;

Λάτρης ή όχι των ζωδίων, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που έχουν άνθρωποι που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και τους διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους.

Ανακάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό πάνω σου που οι άλλοι λατρεύουν, με βάση το ζώδιό σου:

 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): «Ο πιο πιστός φίλος»

Ένας Κριός για φίλος είναι η επιτομή της χαράς, του γέλιου και της περιπέτειας. Η πιο κοινή και βαρετή μέρα μπορεί να μετατραπεί στην πιο απολαυστική μέρα της ζωής σου όταν έχεις για παρέα σου έναν Κριό. Ένας Κριός πάντα θα σέβεται και θα εκτιμά τον πλησίον του. Είναι από τα πιο πιστούς φίλους στο ζωδιακό κύκλο.

 Ταύρος (20 Απριλίου – 21 Μαΐου): «Ο καλύτερος σύμβουλος»

Έχοντας έναν Ταύρο για κολλητό, έχεις κάνει την τύχη σου. Είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια που μάλιστα δίνουν τις καλύτερες συμβουλές. Η φιλοδοξία τους και η δημιουργικότητά τους σε ξαφνιάζουν και σε εμπνέουν. Ένας φίλος Ταύρος θα σε εκτιμά και θα σε αποδέχεται όπως είσαι, με τα λάθη και τα καλά σου, χωρίς να σε κατακρίνει για τίποτα από αυτά.

 Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου): «Ο απίστευτα κοινωνικός τύπος»

Ο Δίδυμος συχνά θεωρείται ο συνδετικός κρίκος που ενώνει διαφορετικές παρέες, ανθρώπους και καταστάσεις μεταξύ τους. Όπου υπάρχει ένας Δίδυμος, ποτέ δεν θα λείπει το γέλιο και η διασκέδαση. Παρόλο που έχει πολλούς και μεγάλους κοινωνικούς κύκλους, αν σε αποκαλέσει φίλο του, να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι από τα πιο κοντινά του άτομα σε όλη του τη ζωή.

 Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): «Ο ευαίσθητος και προστατευτικός»

Αν είσαι τόσο τυχερός ώστε να έχεις έναν Καρκίνο στην παρέα σου, τότε θα γνωρίζεις ότι είναι ιδιαίτερα προστατευτικός. Υπολογίζει τους φίλους του σαν οικογένειά του και μοιράζεται κάθε στιγμή μαζί τους. Ο Καρκίνος ωστόσο, πιστεύει ότι η φιλία έχει πάντα δύο πλευρές. Έχει ανάγκη να δει την προσπάθεια και την εκτίμηση κι από τη δική σου μεριά, όχι μόνο τη δική του, ειδάλλως θα νιώσει χρησιμοποιημένος και πληγωμένος.

 Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): «Ο γενναιόδωρος»

Οι Λέοντες είναι απίστευτα γενναιόδωροι και τους λατρεύουν όλοι. Ξέρουν να σπέρνουν παντού τη χαρά και όλοι τους θέλουν στο πλάι τους λόγω της θετικής και συναρπαστικής προσωπικότητάς τους. Ωστόσο, πολλές φορές πέφτει θύμα της επιφυλακτικότητας των άλλων, καθώς το παίρνει τόσο πάνω του το γεγονός ότι είναι αγαπητός από όλους, ώστε να γίνεται σνομπ.

 Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): «Ο ντροπαλός και διστακτικός»

Ο Παρθένος είναι ευγενικός και καλός φίλος. Αλλά είναι τόσο ντροπαλός, ώστε να μην κάνει την πρώτη κίνηση όταν γνωρίζει νέα άτομα. Νιώθει ότι δεν προσφέρει αρκετά στη φιλία του, ενώ στην πραγματικότητα προσφέρει και με το αζημίωτο. Έχει την ανάγκη να νιώθει αποδεκτός και να μη χρειάζεται να αποδείξει κάτι για αυτό.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου): «Ο καλόγουστος και δημοφιλής»

Ο Ζυγός είναι άψογος στο επικοινωνιακό κομμάτι και ταυτόχρονα έχει φοβερό γούστο, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Δεν αφήνει την αναγνωρισιμότητά του ωστόσο να τον επηρεάσει κι εκμεταλλεύεται τον ηγετικό του ρόλο στην παρέα ώστε να διατηρεί τις ισορροπίες μεταξύ των φίλων του, δίνοντας ταυτόχρονα τις πιο πετυχημένες συμβουλές.

 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου): «Ο εχέμυθος»

Ο Σκορπιός λατρεύει να είναι μόνος και να περνάει χρόνο με τον εαυτό του, όμως λατρεύει επίσης να συγχρωτίζεται και με άλλους. Ο Σκορπιός αναζητά φίλους που να είναι το ίδιο πιστοί όσο αυτός και έχει ανάγκη να γνωρίζει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω τους. Η εμπιστοσύνη για έναν Σκορπιό είναι το παν. Γι’ αυτό και μη διστάσεις να του εκμυστηρευτείς μυστικό σου! Να είσαι σίγουρος ότι θα το φυλάξει σαν τη ζωή του.

 Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): «Ο ορισμός του αναπάντεχου»

Είναι περιπετειώδης, εξερευνητής και λατρεύει την ελευθερία του. Είναι πάντα παρών για συναρπαστικά πράγματα και είναι ο τύπος του φίλου που θες να έχεις στο πλάι σου στις διακοπές και στα ταξίδια. Είναι το πιο ιδιαίτερο ζώδιο όσον αφορά ότι φέρνει το απροσδόκητο στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου): «Ο ηγετικός»

Είναι ο ίδιος ηγέτης, επομένως θέλει φίλους σε υψηλά πόστα. Θα διαλέξει να πάει στα πιο ιδιαίτερα και δημοφιλή μέρη της πόλης με τους φίλους του. Όταν αποκτά έναν φίλο στον οποίο μπορεί να βασιστεί, τον κρατάει δίπλα του για μία ζωή.

 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου): «Ο κουλ και υποστηρικτικός»

Ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τη φιλία στο ζωδιακό κύκλο. Έχει μία μοναδική αντίληψη για τη ζωή, γεγονός που τον μετατρέπει σε ένα ιδιαίτερα χαλαρό άτομο. Αν και συχνά φαίνεται απόμακρος, είναι βαθιά πιστός και δοτικός με τους φίλους του. Πάντα φροντίζει να είναι καλά οι φίλοι του και δεν διστάζει στιγμή να τους προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του.

 Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): «Ο απίστευτα επιλεκτικός»

Ένας Ιχθύς διαλέγει τους φίλους του με τρομερή προσοχή, γι’ αυτό και είναι από τα ζώδια που έχει φίλους ακόμη και από την παιδική του ηλικία. Λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να μην πληγωθεί. Αν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία μόνο πρόταση, αυτή θα ήταν: «Δεν θέλω να κάνω καινούριους φίλους».

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET