ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πανελλήνιες 2017 | Έτσι χαρακτηρίστηκαν τα θέματα σε Προγραμματισμό, Φυσική και Ιστορία

Ακολουθεί ο σχολιασμός για τα θέματα τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα, οι μαθητές της 3ης Λυκείου στα μαθήματα προσανατολισμού, Ιστορία, Φυσική και ΑΕΠΠ. Εσάς, πώς σας φάνηκαν; ΑΕΠΠ Τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές αναμενόμενα και αντιμετωπίσιμα από έναν καλά προετοιμασμένο υποψήφιο. Τα θέματα Α και Β χαρακτηρίζονται απλά, χωρίς ιδιαίτερες […]

Neopolis Team

12 Ιουνίου, 2017

Ακολουθεί ο σχολιασμός για τα θέματα τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα, οι μαθητές της 3ης Λυκείου στα μαθήματα προσανατολισμού, Ιστορία, Φυσική και ΑΕΠΠ.

Εσάς, πώς σας φάνηκαν;

ΑΕΠΠ

Τα θέματα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές αναμενόμενα και αντιμετωπίσιμα από έναν καλά προετοιμασμένο υποψήφιο. Τα θέματα Α και Β χαρακτηρίζονται απλά, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ενώ τα θέματα Γ και Δ που περιλαμβάνουν ασκήσεις είναι μέτριας δυσκολίας. Το θέμα Γ έχει σύνθετη διατύπωση που ενδεχομένως να δημιουργήσει δυσκολίες κατανόησης σχετικά με τα ζητούμενά του ενώ το θέμα Δ χαρακτηρίζεται πρωτότυπο αφού για πρώτη φορά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ζητήθηκε η δημιουργία τριών υποπρογραμμάτων.

ΦΥΣΙΚΗ

Τα θέματα στη Φυσική Προσανατολισμού ήταν σαφή, κατανοητά και προσιτά από έναν υποψήφιο. Κάλυπταν ένα σημαντικό τμήμα της ύλης, γεγονός που συνιστά ουσιαστική αξιολόγηση των υποψηφίων. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορούσε με άνεση να γράψει έναν πολύ υψηλό βαθμό.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα θέματα στην Ιστορία Προσανατολισμού ήταν με σαφήνεια διατυπωμένα και κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της διδαχθείσας ύλης. Γενικά για έναν καλά προετοιμασμένο μαθητή τα θέματα ήταν εύκολα προσεγγίσιμα και απαιτούσαν κριτική σκέψη και συνθετική ικανότητα μόνο στη Δεύτερη Ομάδα, δηλαδή στην επεξεργασία των πηγών.

Πηγή: Star.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET