ΕΛΛΑΔΑ

Winter is coming | Έτοιμοι να υποδεχτούμε χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις στην Ελλάδα!

Κρύος και παγωμένος φεύγει ο Νοέμβριος και με ακόμη περισσότερο κρύο αλλά και ΧΙΟΝΙΑ αναμένεται να υποδεχτούμε τον χριστουγεννιάτικο Δεκέμβριο! Την εβδομάδα που μας έρχεται λοιπόν, αναμένεται τσουχτερό ψύχος, από Σιβηρία μεριά, με τα βόρεια της χώρας να απολαμβάνουν και τις πρώτες νιφάδες του έτους. Ωστόσο αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη την χώρα. Σύμφωνα με μετερεολογικές […]

Default avatar

Guest Author

27 Νοεμβρίου, 2016

Κρύος και παγωμένος φεύγει ο Νοέμβριος και με ακόμη περισσότερο κρύο αλλά και ΧΙΟΝΙΑ αναμένεται να υποδεχτούμε τον χριστουγεννιάτικο Δεκέμβριο!

Την εβδομάδα που μας έρχεται λοιπόν, αναμένεται τσουχτερό ψύχος, από Σιβηρία μεριά, με τα βόρεια της χώρας να απολαμβάνουν και τις πρώτες νιφάδες του έτους. Ωστόσο αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη την χώρα.

xiona

Σύμφωνα με μετερεολογικές μελέτες θα χιονίσει αρκετά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Θράκης, της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, της ανατολικής Ηπείρου, της βόρειας κυρίως Θεσσαλίας, αλλά και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της κεντρικής ορεινής και ημιορεινής Πελοποννήσου.

Ενώ ακόμα και σε πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει ακόμη και 20 βαθμούς Κελσίου από την αντίστοιχη της προηγούμενης εβδομάδας!

Τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί αυτή η κακοκαιρία με αποκορύφωμα τις 3 και 4 του μήνα, όπου σειρά για χιόνια θα πάρουν και τα Βόρεια Προάστια της Αττικής. Σημειώνεται ότι οι πιθανότητες να δούμε «άσπρη μέρα» στο Κέντρο της Αθήνας είναι ελάχιστες αλλά όχι ανύπαρκτες.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET