fbpx

Η Wizz Air μας τρελαίνει φέρνοντας πτήση «Αθήνα – Λονδίνο» με 29,99 ευρώ!


Η νέα χρονιά θα φέρει μαζί της ωραία πραγματάκια, ειδικά για εκείνους που λατρεύουν τα ταξίδια. Κι αυτό γιατί η  Wizz Air, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, θα ξεκινήσει πτήση από Αθήνα για Λονδίνο με 29,99 ευρώ. 

Πιο συγκεκριμένα, η καθημερινή πτήση της Wizz θα ξεκινήσει από τις 29 Απριλίου, κάνοντας πια πιο εύκολη την πρόσβαση σε μία πόλη που ακόμα και βροχερή παραμένει όμορφη. Και όσοι γενικά έχετε αναζητήσει εισιτήρια για Λονδικό κάποια στιγμή, θα παρατηρήσατε το πόσο ακριβά είναι.

Η WIZZ, η οποία ξεκινά φέτος την πτητική της δραστηριότητά από την Αθήνα, θα προσφέρει το 2018 συνολικά 9 δρομολόγια με πτήσεις χαμηλού κόστους, καταλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό την τρίτη θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες της, η WIZZ επενδύει διαρκώς στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, με στόχο να δημιουργεί πραγματικά οικονομικές ευκαιρίες για τους ταξιδιώτες. Εκτός από τη σύνδεση με το Λονδίνο, την άνοιξη 2018 θα ξεκινήσουν επίσης τα νέα δρομολόγια της WIZZ από την Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα , Βουδαπέστη, Σόφια, Κιουτάισι, Κισινάου, Κατοβίτσε και Βίλνιους.

Το 2018, η WIZZ αυξάνει τη δραστηριότητά της κατά 657% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με συνολικά περισσότερες από 730.000 διαθέσιμες θέσεις στα δρομολόγια της εταιρείας προς και από την Ελλάδα. Επιπλέον, από την αρχή του 2017, 97.000 επιβάτες αξιοποίησαν τους χαμηλούς ναύλους της WIZZ και την εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροσκάφος προς και από την Ελλάδα, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση 39% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Το εκτεταμένο δίκτυο της WIZZ από την Ελλάδα περιλαμβάνει πλέον 17 δρομολόγια σε 8 χώρες. Πετώντας από 6 ελληνικά αεροδρόμια, η εταιρεία ενισχύει την εισερχόμενη και εξερχόμενη τουριστική κίνηση και ενδυναμώνει τους επιχειρηματικούς δεσμούς με τις χώρες που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια.

Ο Chief Corporate Officer, Owain Jones, δήλωσε:

Κατόπιν της πρόσφατης ανακοίνωσής μας για τα νέα δρομολόγια χαμηλού κόστους που ξεκινά η εταιρεία μας από την Αθήνα, με χαρά ανακοινώνουμε και την προσθήκη του Λονδίνου / Luton, του 9ου προορισμού που θα εξυπηρετείται από την Αθήνα το 2018. Αυξάνοντας και επεκτείνοντας το δίκτυό μας, κατέχουμε πλέον τη θέση της τρίτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το νέο καθημερινό δρομολόγιο θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες ταξιδιώτες, έτσι ώστε να επισκεφθούν μία από τις πιο ζωντανές πόλεις της Ευρώπης, είτε για city break είτε για επαγγελματικό ταξίδι, με χαμηλούς ναύλους από €29.99*. Το φιλικό και αφοσιωμένο πλήρωμά μας αναμένει με χαρά να υποδεχθεί τους πελάτες μας στο στόλο μας, που είναι από τους νεότερους στην Ευρώπη

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόφαση της WIZZ να ξεκινήσει, στις 29 Απριλίου 2018, το καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Αθήνας και Λοδίνου / Luton. Η εντυπωσιακή αυτή προσθήκη στο δίκτυο που θα εξυπηρετεί η εταιρεία από την Αθήνα – ο 9ος προορισμός της WIZZ κατά τη θερινή περίοδο 2018 – αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η εξυπηρέτηση από την WIZZ του δρομολογίου του Λονδίνου, το οποίο αποτελεί διαχρονικά τη διεθνή σύνδεση με την υψηλότερη επιβατική κίνηση από την Αθήνα, τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και για αναψυχή, θα διευρύνει τις επιλογές των επιβατών και θα συμβάλει σημαντικά στη δυναμική του δρομολογίου. Ευχόμαστε στη WIZZ κάθε επιτυχία και με χαρά αναμένουμε να υποδεχθούμε τις νέες πτήσεις της εταιρείας στο αεροδρόμιό μας», τόνισε η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Η Wizz Air επιχειρεί με ένα στόλο από 87 Airbus A320 και Airbus A321, και προσφέρει περισσότερα από 550 δρομολόγια από 27 βάσεις, συνδέοντας 145 προορισμούς σε 43 χώρες. Στη Wizz Air, μια ομάδα από σχεδόν 3.500 επαγγελματίες του αεροπορικού κλάδου παραδίδει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές εισιτηρίων, αναδεικνύοντας τη Wizz Air στην προτιμώμενη επιλογή 23,8 εκατομμυρίων επιβατών στο οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2017. H μετοχή της Wizz Air είναι εγγεγραμμένη στο London Stock Exchange με τον κωδικό WIZZ και περιλαμβάνεται στα FTSE 250 και FTSE All-Share Indices. Η Wizz Air είναι καταχωρημένη στην IATA και στον IOSA, το σημαντικότερο παγκοσμίως δείκτη αναγνώρισης αεροπορικής ασφάλειας. Η εταιρεία πρόσφατα ανακηρύχθηκε “2017- European Airline of the Year by Aviation 100” από το Aviation 100, την καθιερωμένη ετήσια έκδοση, που αναγνωρίζει τις κορυφαίες επιδόσεις της χρονιάς στον αεροπορικό κλάδο.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET