Μουσική

Βρήκαμε τι μας θυμίζει το τραγούδι της Ουκρανίας και τώρα δε μας βγαίνει από το μυαλό!

Μην παραχαράσσετε την ιστορία... του διαγωνισμού!

Neopolis Team

19 Μαΐου, 2022

Η νίκη της Ουκρανίας στη φετινή Eurovision ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, οπότε δε θα σταθούμε πολύ σε αυτή. Το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα, πίσω από αυτήν κρυβόμαστε εμείς. Καταλαβαίνετε ότι θέλουμε κάποια credits λοιπόν, γιατί τα αξίζουμε.

Μπορεί να μην το ξέρει ούτε η ίδια η χώρα ότι αποτελέσαμε πηγή έμπνευσης, αλλά οι ομοιότητες με το ρεμιξάκι στον ρυθμό του οποίου χορεύαμε όλο το 2019, ονόματι «Μην παραχαράσσετε την ιστορία», είναι ξεκάθαρες. Διεκδικούμε λοιπόν μερίδιο από τη νίκη στο φετινό διαγωνισμό, για να ξαναζήσουμε ένδοξες στιγμές όπως το 2005!

Πατήστε το play και… you won’t unsee it!

Η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι μάς θύμιζε κάτι από την πρώτη φορά που το ακούσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε τι. Μαζί και με τη βοήθεια του TikTok καταλήξαμε στο ότι ‘Stefania’ και «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» είναι ίδιο τραγούδι πρώτοι εδώ, ενώ φέρνει πολύ και στο «Το Παπάκι» των Πατ Κιουτ.

@vasiatsanikidou Η συνειδητοποίησή μου 😂👀 #fyp #foryou #fypシ #eurovision ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia Tsanikidou

Γενικά, είναι σαν η συμμετοχή της Ουκρανίας να άνοιξε την ελληνική τηλεόραση ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι του 2019, πέφτοντας πάνω στις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου & Ελένης» και στη συνέχεια σε δελτίο ειδήσεων που μιλούσε για τα συλλαλητήρια της Βόρειας Μακεδονίας. Η επιρροή των δύο αυτών ελληνικών στιγμών δεν μπορεί να προσπεραστεί.

Κι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσουμε ξανά τον καημό μας, λέγοντας πως έχουμε βγάλει πολλά κομμάτια τα οποία αν στέλναμε στην Eurovision θα είχαμε τη νίκη στο τσεπάκι μας. Στη συγκεκριμένη λίστα λοιπόν με τις 10 προτάσεις μας, προσθέτουμε και το χιτάκι του ’19 που αποδεδειγμένα πια, θα είχε κάνει πάταγο.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET