ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο φοιτητής που εξαφανίστηκε στην Κρήτη – Τι τον έκανε να φύγει από το σπίτι;

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Κοσμά Κακούρη στην Κρήτη. Όπως θα είχατε ήδη ενημερωθεί, τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Καβροχώρι του Ηρακλείου Κρήτης. Ο Κοσμάς Κακούρης, ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία και βρέθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές στο πατρικό του, έφυγε με τα πόδια από […]

Neopolis Team

17 Ιουνίου, 2019

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου Κοσμά Κακούρη στην Κρήτη.

Όπως θα είχατε ήδη ενημερωθεί, τα ίχνη του νεαρού χάθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή Καβροχώρι του Ηρακλείου Κρήτης. Ο Κοσμάς Κακούρης, ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία και βρέθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές στο πατρικό του, έφυγε με τα πόδια από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Η οικογένεια, όπως ήταν λογικό, πανικοβλήθηκε και απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές της περιοχής. Έτσι, κινητοποιήθηκαν τόσο το «Χαμόγελο του Παιδιού», όσο και το «Silver Alert» από τη «Γραμμή Ζωής», τα οποία έκαναν γνωστό το γεγονός στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Παρόλο που πέρασαν δύο 24ωρα χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ζωής του 20χρονου φοιτητή, το μαρτύριο της οικογένειας έλαβε τέλος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Νίκος Λαγουδάκης, περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης, δήλωσε νωρίτερα σήμερα: «Αρχικά ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι άκουσε κάτι σαν φωνές ή κλάματα σε μια αγροτικής περιοχή στα Καλέσσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΤΑΕ και άντρες έσπευσαν στο σημείο αλλά η έλλειψη φωτισμού δεν βοήθησε να βρεθεί ο αγνοούμενος. Έπειτα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο 20χρονος. Ήταν ταλαιπωρημένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του νεαρού, Εύα Δημάκη, η οποία ήταν εμφανώς ανακουφισμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης: «Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, τους αστυνομικούς, τους χωριανούς, όλον τον κόσμο που βοήθησε και συμμετείχε στις έρευνες». Ο πατέρας με τη σειρά του, μίλησε κι αυτός στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είναι πολύ φρέσκο ακόμα. Σας ευχαριστούμε όλους. Είναι λίγο ταλαιπωρημένος αλλά σώος. Παρακαλώ αρκεστείτε σ΄αυτό για την ώρα, και χαρείτε μαζί μας».

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε ο Κοσμάς Κακούρης, απέχει αρκετά σε σχέση με το σημείο από το οποίο εξαφανίστηκε. Έτσι λοιπόν, οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην εξακρίβωση της αιτίας της εξαφάνισης, με τον νεαρό να αναμένεται να κληθεί για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ως επικρατέστερο σενάριο, μοιάζει ένας έντονος καυγάς με τον πατέρα του, ο οποίος οδήγησε τον νεαρό να φύγει από το σπίτι χωρίς να δώσει εξηγήσεις και χωρίς καν να πάρει το κινητό του μαζί.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Σε Μαθηματικά, Αρχαία και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές!

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET