Μουσική

Κατέβασαν το νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Χρανιώτη, λόγω πρόστυχων και βίαιων σκηνών!

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο Youtube το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «H ίδια Ζάλη» της rock μπάντας “DECHO”, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρανιώτη. Κάποια 24ωρα αργότερα το βίντεο κλιπ θεωρήθηκε ακατάλληλο και κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η ατάκα “δείτε το πριν τον κατεβάσουν ήταν πιο επίκαιρη από ποτε”! Για να σε βάλουμε στο κλίμα του […]

Δήμητρα Πραντάλου

28 Φεβρουαρίου, 2018

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο Youtube το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «H ίδια Ζάλη» της rock μπάντας “DECHO”, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρανιώτη. Κάποια 24ωρα αργότερα το βίντεο κλιπ θεωρήθηκε ακατάλληλο και κατέβηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ατάκα “δείτε το πριν τον κατεβάσουν ήταν πιο επίκαιρη από ποτε”!

Για να σε βάλουμε στο κλίμα του βίντεο κλιπ, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης υποδυόταν έναν άντρα που περίμενε καρτερικά την ερωμένη του στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Εκείνος περνάζει μαζί της καυτές ερωτικές στιγμές, ωστόσο μετά τη σεξουαλική πράξη την δολοφονεί.

Ο θολωμένος άντρας κρατάει στο χέρι του ένα τραπουλόχαρτο με τη φιγούρα του Ρήγα με έναν αινιγματικό τρόπο, όταν εμφανίζεται και ο frontman της μπάντας κρατώντας κι εκείνος με τη σειρά του το ίδιο φύλλο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ήθελαν να περάσουν στους θεατές, αλλά δεν έχει πια καμία σημασία αφού το βίντεο αποτελεί παρελθόν.

Να πούμε βέβαια σε αυτό το σημείο πως οι ερωτικές σκηνές, παραήταν ερωτικές. Όχι όμως πως στο Youtube δεν υπάρχουν χειρότερες.. Τουλάχιστον υπάρχει φωτογραφικό υλικό του Γιώργο Χρανιώτη και δεν θα μπορούσαμε να μη το μοιραστούμε:

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET