fbpx

Unpopular opinion: Ο Ανδρέας είναι ό,τι πιο κακομαθημένο κυκλοφορεί στο GNTM!


Το φετινό GNTM έχει αρκετές ιδιαιτερότητες συγκριτικά με τα προηγούμενα. Κάποιος θα έλεγε ότι η κυριότερή του είναι η προσθήκη των αγοριών. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως, βρίσκεται στο διχασμό του κοινού για το ποιος είναι ο «καλός» και ποιος ο «κακός».

Πέρσι και πρόπερσι, λέγαμε όλοι μαζί με μια φωνή πόσο δεν αντέχονται οι FF ή η τριάδα φωτιάς αντίστοιχα. Συμφωνούσαμε και όλα καλά. Και φέτος το ίδιο πήγε να γίνει (προς μεγάλη μου λύπη), αλλά με το χθεσινό επεισόδιο και τα tweets που διάβασα, είδα λίγο φως στο τούνελ και συνήλθα.

Ξεστραβώθηκε κάπως ο κόσμος με τον Mr. perfect Ανδρέα και ανέκτησα ξανά τις ελπίδες μου!

Μιλάμε για έναν από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες που έχουν περάσει ποτέ σε ριάλιτι, αλλά οκ, μιας και έχουμε δει αρκετά ριάλιτι πια και αντίστοιχα πολλούς τέτοιους χαρακτήρες θα έπρεπε να είχα αναπτύξει ανοσία. Αυτήν τη φορά όμως, την κατάσταση χειροτερεύει το γεγονός ότι ο τύπος έχει χτίσει ένα φαν κλαμπ που τον υποστηρίζει σε κάθε κουταμάρα που θα πετάξει, γιατί και καλά είναι γούτσικος και κούκλος και με πολλή αυτοπεποίθηση.

Όλα αυτά θα μπορούσε να είναι άνετα:

Εάν δεν παρίστανε το παρδαλό κατσίκι σε κάθε του σετ με το χαμογελάκι του pervert να μην ξεκολλάει από τη μούρη του και στη συνέχεια να το πουλάει σαν ενέργεια, δημιουργικότητα και κατάθεση ψυχής, κατηγορώντας τους υπόλοιπους για αδιαφορία.

Εάν δεν ήταν ο ορισμός της εγωπάθειας και σε drinking game για το πόσες φορές λέει τη λέξη ΕΓΩ σε μία πρόταση δε γινόμασταν ντίρλα.

Εάν σε κάθε καλό λόγο που άκουγε για τον εαυτό του δεν πάθαινε κρίση ψωνίσματος, καβάλαγε ίσαμε 10 καλάμια και απαιτούσε να έρθουν στο πλατό 15 καλύτερες φωτογραφίες του γιατί στον Αιμιλιάνο ήρθαν 4 και αυτό ήταν ξεκάθαρη αδικία και θα πετάω μπιχτές μέχρι το τέλος του παιχνιδιού γιατί δεν έχω μάθει να χάνω!

Εάν το γεγονός ότι έβγαλε μια καλή φωτογραφία δεν του έδινε τον αέρα να ακυρώνει οποιαδήποτε άλλη και να κάνει σαν υστερικό λίγο πριν την απόλυτη τρέλα. Εδώ εν τω μεταξύ σίγουρα δεν είμαι μόνη μου και πολύ χάρηκα όταν αντίκρισα αυτό το tweet.

Εάν 19 χρονών παιδί, δεν είχε μάθει τόσο καλά την πρακτική του γλειψίματος και την εφάρμοζε με τέτοια άνεση σε κάθε πλατό, που γλιστράμε μέχρι κι εμείς στα διαλείμματα όταν πάμε τουαλέτα να ξεράσουμε!

Και τέλος, εάν δεν μας τα έπρηζε με το πόσο διαφωνεί με τους κριτές (πίσω από την πλάτη τους φυσικά) πάνω σε σχόλιά τους για φωτογραφίες άλλων. Ειλικρινά, να μας λείπει 5ος κριτής, ειδικά με τόσο κόμπλεξ.  

Υ.Γ. Αντικειμενικά τώρα (κι ας μη μας καταλαβαίνει ο Έντουαρντ), η χθεσινή φωτό του Ανδρέα δεν ήταν τοπ. Κι ας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό για να μας πείσει.   

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET